Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Giorgiana Grama, Strabag: “Vom deveni neutri climatic până în 2040”

Directorul general pe România și Bulgaria a grupului de construcții Strabag și-a anunțat obiectivele de protecție a mediului.

Directorul general pe România și Bulgaria a grupului de construcții Strabag și-a anunțat obiectivele de protecție a mediului.

“Importante sunt momentele în care se întâlnesc oamenii care doresc să aducă schimbarea pe bune și nu doar pe hârtie. Sper la cât mai multe astfel de întâlniri și cu măsuri concrete într-o colaborare strânsă între autorități, organisme abilitate și mediul de business și la cât mai multe proiecte verzi și sustenabile economic.

Strabag și-a propus să devină neutru climatic pe întreg lanț de aprovizionare până în 2040. Este un obiectiv la care mă angajez personal pentru că doresc să contribui la schimbare și la o planetă sănătoasă pentru copii mei. Sper să fim cât mai mulți care se alătură campaniilor și proiectelor inovatoare care duc la o economie circulară și sustenabilă”, a spus Giorgiana Grama.

Strabag este un grup tehnologic european pentru servicii de construcții: proiectare, planificare, demolare, construcție, servicii imobiliare și de mentenanță, exploatare. Acesta se află în primele trei locuri pe piață în Austria, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Polonia, România, Croația.

În România, Strabag are sediul social în București și operează în special în segmentele infrastructură de transport, construcții de clădiri și inginerie civilă, proiecte de construcții de mediu. Grupul activează în România și sub brandurile ARL, BHG, Mineral, Bituminova, Drumco, SAT, Strabag Facility Management, TPA şi Zublin. Serviciile cuprind toate domeniile industriei construcțiilor și acoperă întregul lanț valoric.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Investiția proprie a companiei Nord Conforest va fi finalizată și dată în folosință până la finalul anului 2024.

Nord Conforest va avea o clădire de birouri pe șase etaje la Cluj

Articolul următor
Președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), la întâlnirea în care antreprenorul care a câștigat licitația publică a făcut prezentarea proiectului tehnic.

ACI și Dico & Țigănaș au prezentat proiectul Dâmbovița Arena

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share