Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nord Conforest va avea o clădire de birouri pe șase etaje la Cluj

Investiția proprie a companiei Nord Conforest va fi finalizată și dată în folosință până la finalul anului 2024.
Echipa de constructori speră să finalizeze clădirea în cursul anului viitor | Foto: Nord Conforest

Compania clujeană de construcții a demarat lucrările la imobilul de 6 milioane de euro.

“Am pus piatra de temelie la o nouă clădire de birouri în municipiul Cluj-Napoca, str. Fabricii de Chibrituri, investiție estimată la 6 milioane de euro. Investiția proprie a companiei Nord Conforest va fi terminată și dată în folosință până la finalul anului 2024.

Construcția modernă proiectată de Bogart Construct, imobil mixt (clădire de birou cu servicii terțiare la parter), regim de înălțime cu șase etaje, împrejmuire teren și amenajări exterioare, va avea o suprafață de 5.500 mp, două subsoluri, parter cu servicii terțiare și șase etaje”, potrivit conducerii Nord Conforest.

Compania clujeană a încheiat anul trecut cu o afaceri de 93 milioane lei, iar pe acest an estimează o creștere de 30%, potrivit Agenda Construcțiilor. La începutul lui 2023, compania avea un portofoliu de contracte semnate și care beneficiază de finanțare de 210 milioane de lei care va asigura, în mare parte, activitatea din următorii doi ani a constructorului.

Nord Conforest este o societate cu capital privat a cărei activitate constă în execuția de lucrări de construcții atât în zona Transilvaniei, cât și în România. Activitatea sa s-a dezvoltat de la construcții forestiere la lucrări de construcții civile și industriale, drumuri și poduri, lucrări hidrotehnice și de consolidare.

Compania dispune de o stație de betoane în Cluj-Napoca, de o stație de asfalt și emulsie bituminoasă în comuna clujeană Bonțida, și este dotată cu utilaje de construcții, automacarale, instalații de forat și mijloace de transport. Nord Conforest este deținută de Ioan, Dorin și Emil Așchilean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania low cost Wizz Air a aniversat pasagerul nr. 17 milioane care a călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Wizz Air a transportat 17 milioane de pasageri la Cluj

Articolul următor
Directorul general pe România și Bulgaria a grupului de construcții Strabag și-a anunțat obiectivele de protecție a mediului.

Giorgiana Grama, Strabag: “Vom deveni neutri climatic până în 2040”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Conferințele Dilema la Oradea

Seria va conține patru conferințe, o conferință-spectacol și dialoguri publice. Joi seara, de la ora 19.00, la Sinagoga…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share