Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air a transportat 17 milioane de pasageri la Cluj

Compania low cost Wizz Air a aniversat pasagerul nr. 17 milioane care a călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).
Compania din Ungaria operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 și A321 | Foto: Wizz Air

Pentru a marca această piatră de hotar importantă, pasagerul norocos, care a călătorit de la Bari la Cluj-Napoca, a fost premiat cu un voucher de 100 de euro.

Compania low cost Wizz Air a aniversat pasagerul nr. 17 milioane care a călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC). Wizz operează de la Cluj 38 de destinații din 15 țări. Compania a creat în România 13.000 de locuri de muncă în turism și industriile asociate.

Aceasta se află în căutare de candidați pentru posturile sale destinate echipajului de cabină și de zbor în România și rețeaua internațională, organizând în mod regulat zile ale porților deschise. Printre destinațiile estivale operate de Wizz de la Cluj se numără Larnaca, Nisa, Chania, Corfu, Zakynthos, Bari, Alicante, Malaga, Palma de Mallorca și Malta.

„Prin faptul că serviciile noastre au fost alese de 17 milioane de călători care au zburat către și dinspre Cluj, suntem cu adevărat onorați să facem parte din experiența lor de călătorie”, a spus Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

40 de destinații aeriene de la Cluj

„Wizz Air demonstrează că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim pasagerilor noştri  din Transilvania şi nu numai 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.

În cei peste 15 ani de parteneriat de succes între Wizz Air şi AIAIC, compania și-a dezvoltat semnificativ operațiunile, asigurând un flux de trafic consistent, esenţial pentru eficiență operațională și profitabilitate, contribuind astfel semnificativ la dezvoltarea economiei şi a turismului regional”, a menționat David Ciceo, director general al AIAIC.

Wizz Air  operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 și A321. În anul financiar încheiat în 31 martie 2023, compania a contabilizat 51,1 milioane de pasageri. De pe AIAIC mai efectuează zboruri de linie Pe AIAIC mai operează zboruri regulate de pasageri Tarom, Ryanair, Lufthansa, Turkish Airlines, Lot, HiSky, Aeroexpress Regional, Air Connect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul Apusenilor, aproape finalizat

Articolul următor
Investiția proprie a companiei Nord Conforest va fi finalizată și dată în folosință până la finalul anului 2024.

Nord Conforest va avea o clădire de birouri pe șase etaje la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share