Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Corteva obține prima certificare USDA pentru biostimulator

Corteva Agriscience a anunțat că Utrisha N, un produs de fixare a azotului, pe bază de bacterie, a fost certificat ca USDA Process Verified Program (PVP) de către Departamentul Agriculturii al Statelor Unite.

Corteva Agriscience a anunțat că Utrisha N, un produs de fixare a azotului, pe bază de bacterie, a fost certificat ca USDA Process Verified Program (PVP) de către Departamentul Agriculturii al Statelor Unite.

Certificarea USDA Process Verified asigură fermierii de validarea sistemelor de management al calității și punctelor de proces specifice, pe care Corteva le-a implementat, cu scopul de a semnala calitatea produsului Utrisha N, comercializat și sub denumirea de BlueN, în anumite piețe. Utrisha N / BlueN este primul biostimulator inclus în programul de verificare a proceselor din cadrul Serviciului de marketing agricol al USDA.

„Corteva a solicitat aprobarea PVP, din partea USDA, pentru a ridica ștacheta în ceea ce privește așteptările fermierilor și industriei în materie de cunoștințe și transparență a  biostimulatoarelor. Programe precum USDA PVP oferă instrumente inovatoare pentru consolidarea încrederii fermierilor în produsele noastre biostimulatoare.

Ne-am luat angajamentul să devenim liderii pe piața de produse biologice și să oferim fermierilor soluții sustenabile care să aducă plus valoare și productivitate operațiunilor lor”, spune Frederic Beudot, director general al Diviziei de produse biologice a Corteva Agriscience.

Symborg, parte a Corteva Agriscience și expert în tehnologii microbiologice, produce și ambalează Utrisha N; Corteva distribuie produsul, la nivel global. Pentru a obține certificarea, Serviciul de marketing agricol al USDA a efectuat un audit riguros privind respectarea de către Corteva a atandardelor de management al calității 9000 ale Organizației Internaționale de Standardizare.

De asemenea, au fost auditate anumite criterii stabilite de Corteva. Standardele ridicate cuprind producția și fabricația Symborg în unitățile din Spania, precum și eficacitatea în câmpurile din Statele Unite.

Punctele specifice verificate de USDA

  • Confirmarea că bacteria din ambalaj este tulpina SB23 a bacteriei Methylobacterium symbioticum, indicată pe etichetă.
  • Confirmarea cantității bacteriei indicată pe ambalaj
  • Confirmarea că prezența bacteriei și contaminarea cu metale grele se află sub limitele stabilite de USDA
  • Confirmarea că bacteria poate coloniza planta și oferi beneficiul urmărit

Corteva este o companie globală, pur-agricolă, cotată la bursă, care combină cea mai bună inovare, interacțiune personalizată cu clienții și execuție operațională pentru a livra, în mod rentabil, soluții pentru cele mai urgente provocări agricole. Corteva generează preferințe de piață avantajate prin strategia de distribuție unică, alături de un amestec echilibrat, la nivel global, de semințe, protecție a culturilor și produse și servicii digitale.

Alături de unele dintre cele mai recunoscute mărci din agricultură și oportunități tehnologice bine poziționate pentru a promova creșterea, compania și-a luat angajamentul să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând, totodată, cu părțile interesate din domeniul alimentar, pe măsură ce îndeplinește promisiunea de a îmbogăți viețile celor care produc și celor care consumă, asigurând progres pentru generațiile viitoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Distribuție Energie Electrică România (DEER) a atras o finanțare europeană nerambursabilă de 6,25 milioane de euro prin Fondul pentru Modernizare (FM).

Proiect european de 8,2 milioane de euro, demarat de DEER Cluj

Articolul următor
Clubul Alpin Român Cluj derulează, în perioada 7-9 iulie, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ),  o acțiune de igienizare a lacului Tarnița.

Lacul Tarnița va fi igienizat pe 36 de kilometri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share