Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avril a concretizat podul nou de pe strada Coposu din Zalău

În cadrul proiectului de investiții care vizează modernizarea coridorului de mobilitate urbană, axa est-vest, străzile Avram Iancu - Corneliu Coposu, podul de pe artera din urmă a fost demolat, fiind construit altul de către societatea Avril. 
Constructorii sătmăreni au ridicat un pod nou în locul celui demolat | Foto: Municipiul Zalău

Lucrările din reședința de județ a județului Sălaj vor fi completate cu amenajarea trotuarelor și a văii.

În cadrul proiectului de investiții care vizează modernizarea coridorului de mobilitate urbană, axa est-vest, străzile Avram Iancu – Corneliu Coposu, podul de pe artera din urmă a fost demolat, fiind construit altul de către societatea Avril. Proiectul de investiții a fost demarat la începutul lunii mai, iar conform termenului stabilit, lucrările care permit circulația autovehiculelor și pietonilor au fost finalizate.

În acest fel circulația rutieră a fost reluată. La acest obiectiv de investiții au fost finalizate lucrările propriu-zise de structură, a fost amenajată partea carosabilă, au fost realizate trotuarele și montați parapetele de protecție.

În perioada următoare Avril va interveni pentru amenajarea trotuarelor care duc la pod, va fi amenajată albia văii și vor fi realizate marcajele rutiere. Proiectul de investiții este finanțat din fonduri europene, lucrările sunt executate de către societatea sătmăreană. Valoarea contractului de lucrări se ridică la 2,8 milioane de lei.

Asocierea dintre societățile Avril și Delcar reface zona centrală a municipiului Zalău. Avril Negrești-Oaș a  înregistrat, în 2021, afaceri de 170 de milioane de lei și un profit net de 15 milioane, cu 175 de angajați. Asociații săi sunt Ioan Savu (40%), Petru Ciorba, Daniel Savu (câte 20%), Vasile Hotca, Daniel Seleveschi (câte 10%), conform Listă Firme.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Romică Mereuț, administrator al benzinăriei VVM Peco, din comuna maramureșeană Fărcașa, a decis să vină în ajutorul deținătorilor de autoturisme electrice prin darea în folosință a unei asemenea stații de încărcare.

Inițiativă sătească în Maramureș: benzinărie cu stație de încărcare pentru mașini electrice

Articolul următor

10 proiecte și peste 87.341 lei pentru implementarea lor prin Fondul Științescu Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share