Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au vândut toate abonamentele generale la Untold

Organizatorii Untold, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii, au anunțat că toate abonamentele pentru cea de-a opta ediție a festivalului sunt epuizate. 

Pentru festivalul de la Cluj mai sunt disponibile doar bilete de o zi și abonamentele VIP.

Organizatorii Untold, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii, au anunțat că toate abonamentele pentru cea de-a opta ediție a festivalului sunt epuizate. Cei care doresc să experimenteze atmosfera Untold, care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitați de organizatori să opteze pentru abonamentele VIP sau la biletele de o zi.

Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, Untold va deschide o listă de așteptare limitată. Fiecare persoană interesată să participe la festiv, dar care nu a reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de așteptare pe site-ul oficial al festivalului.

Accesul la lista de așteptare este disponibil începând cu 24 iulie. Lista de așteptare este gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.

Cei care optează pentru a primi prin transfer biletul de o zi sau abonamentul din platforma de check-in online sunt rugați să se asigure că persoana de la care îl primesc a realizat transferul către adresa lor de e-mail. Pe lângă transferul propriu-zis, din platforma de check-in online, este necesar să primească și biletul in format PDF sau fizic.

Pentru accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și check-in online pe platforma dedicată. În fiecare an, sute de mii de fani vin la Untold în Cluj-Napoca. Festivalul va avea loc în perioada 3-6 august.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VGP and Deka Immobilien Announce € 1.1 Billion Logistics Portfolio Joint Venture

Articolul următor
Kärcher România a investit 100.000 de euro în dotarea cu panouri fotovoltaice a sediului inaugurat anul trecut în cartierul Pipera din București.

Panourile fotovoltaice instalate de Datacor pe clădirea Kärcher își fac datoria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share