Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj IT Cluster a inclus Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Sursa foto: Cluj It

Cluj IT Cluster îşi consolidează poziţia de motor al activităţii de cercetare şi, după ce în luna aprilie Universitatea Politehnica Timișoara s-a alăturat clusterului, a venit şi rândul medicinii mureşene.

“Aderarea Universității la Cluj IT Cluster este un demers natural, care vine ca o consecință a strategiei de dezvoltare a UMFST într-un domeniu de viitor, în care medicina se întâlnește cu tehnologia și IT-ul. Domeniile inovative pe care le-am abordat în ultima vreme în învățământul medical, promovarea interdisciplinarității și orientarea spre noile tehnologii ne fac să credem că acest parteneriat va fi benefic pentru universitate, pentru întreaga regiune, dar și că putem veni cu un element de plusvaloare important în activitatea Clusterului“, a subliniat Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei, aşa cum reiese din documentul publicat de Cluj IT Cluster.

Cluj IT Cluster în câteva cuvinte

CLUJ IT este cel mai reprezentativ cluster de profil din România. Având membri din rândul companiilor, universităților și centrelor de cercetare, CLUJ IT Cluster susține procesele de transformare digitală a țării încă din anul 2012.

Aderarea acestei prestigioase instituții academice consolidează poziția noastră ca cea mai mare și reprezentativă asociație de profil din România. Suntem mândri să primim în rândurile noastre o universitate cu un statut multicultural și multilingvistic, care aduce cu sine un bogat patrimoniu de cercetare și expertiză academică. Prin acest parteneriat, dorim să continuăm să stimulăm inovația și să dezvoltăm proiecte majore care să răspundă nevoilor reale ale societății românești și să contribuie la progresul țării noastre. Împreună, vom construi un viitor mai conectat prin tehnologie și colaborare, servind drept catalizator pentru dezvoltarea economică și socială a întregii țări.

Prin spiritul nostru de echipă și angajamentul pentru excelență, suntem hotărâți să transformăm România într-un centru al inovației, atractiv pentru întreaga Europă. Le urăm colegilor din Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș un bun venit în comunitatea noastră inovatoare. Împreună vom face diferența și vom deschide noi orizonturi pentru viitorul nostru comun”, a afirmat Stelian Brad, Președintele Cluj IT Cluster.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Ighiu va avea loc Târgul Apulum Agraria, în luna septembrie

Articolul următor

Şcolile din Miercurea-Ciuc vor beneficia de un contract de finanțare în valoare de 26,72 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share