Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se circulă pe noul drum între Baia Mare şi Baia Sprie

Investind aproximativ 3 milioane de euro s-a dat în folosinţă o rută alternativă de 5,93 kilometri între Baia Mare şi Baia Sprie. Cu sprijinul Consiliul Judeţean Maramureş a fost construit primul drum absolut nou din acest judeţ.

„Un proiect ambițios, vizionar – un drum construit de la firul ierbii care a prezentat provocări și ne-a adus marea satisfacție de a realiza de la zero o investiție pe care nu multe administrații și-ar fi asumat-o.

Oferim comunității și celor care tranzitează zona o alternativă pentru traficul intens de pe DN18, care, alături de drumul alternativ de pe cealaltă parte a Săsarului, va ușura semnificativ modul în care ne deplasăm pe raza orașului nostru” a declarat primarul din Baia Sprie.

Investiție de aproape 3 milioane de euro a fost finanţată cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Proiectul a însemnat constructia de la zero a 5,93 km de drum. Noua cale de acces este paralelă cu DN 18. Primăria Baia Sprie a contribuit din fonduri proprii la finalizarea lucrărilor, contribuind financiar la costul materialelor de construcţii, care a crescut în perioada de implementare.

“Sunt bucuros că am confirmat, că am avut capacitatea administrativă de a-l finaliza și, în pofida neîncrederii publicului de la început, am reușit să construim un drum nou.

Mulțumesc constructorului și întregii echipe care a muncit împreună pentru a ajunge la momentul plin de satisfacție – proiect finalizat. Ne concentrăm atenția asupra celor care urmează” a mai adăugat primarul Sebastian Alin Bîrda

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dezvoltarea turismului orădean, printr-un proiect implementat de Visit Oradea

Articolul următor

Daniela Stamatoiu este directorul interimar al Aeroportului Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share