Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Creatorii Untold au făcut 2 milioane de euro “dintr-un șut”. Cererea e triplă

20.000 de fani ai festivalului de la Cluj și-au asigurat intrarea la ediția de anul viitor, achiziționând abonamente.

Creatorii festivalului Untold au pregătit inițial 10.000 de abonamente pentru prima rundă de vânzări. Cu toate acestea, 60.000 de fani înregistrați pe site-ul festivalului și-au dorit să achiziționeze abonamente.

Pentru că numărul celor care au intrat pe site să achiziționeze un abonament a fost extrem de mare, organizatorii au decis să ofere mai multor doritori șansa de a cumpăra unul din abonamentele scoase la vânzare pentru ediția din 2024.

Astfel, au fost vândute peste 20.000 de abonamente, depășind cu mult numărul inițial pregătit pentru prima etapă de vânzări. Prețul de vânzare pentru prima tranșă de abonamente a fost de 99 de euro, plus taxe.

Doritorii au fost sunt invitați de organizatori să se înregistreze pe portalul Untold, pentru că, în curând, o nouă rundă de vânzări va fi disponibilă pe website-ul festivalului. La ediția din acest an au fost contabilizați 420.000 de participanți. 250 de artiști, printre care Imagine Dragons, Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alok au făcut show-uri speciale.

În acest an, Untold a reușit să ajungă în topul celor mai mari trei festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie), fiind pe locul șase la nivel mondial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Top 10 companii antreprenoriale din Regiunea Nord-Vest au crescut cu 34%

Articolul următor
În urma comunicatului Primăriei Cluj-Napoca (PCN) privind intenția de relocare a arborilor de pe str. Kogălniceanu și Universității și de plantare a altora în loc, solicităm păstrarea arborilor de pe străzile menționate pe amplasamentul

Pleacă Mossfern, vine Made By. Contract reziliat pentru proiectul Kogălniceanu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share