Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă, o conferință marca USAMV Cluj-Napoca

Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă este o nouă conferință organizată la Cluj- Napoca de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, în perioada 28-30 septembrie 2023. Conferința este una internațională, cu participarea a peste 250 specialiști în Științele vieții, din România și alte 14 țări.

Evenimentul devenit tradițional în campusul USAMV Cluj-Napoca și aflat la ediția a 22-a este conceput ca un forum dinamic, ce acoperă o gamă largă de domenii științifice.

Conferința cuprinde sesiuni interactive și discuții de tip panel, oferind cercetătorilor din întreaga lume șansa de a se conecta între ei. Obiectivul principal este schimbul de experiențe științifice, idei și concepte inovatoare, perspective în agricultură, horticultură, știință a plantelor și animalelor, știința și tehnologia alimentației, biotehnologia, medicina veterinară, cu scopul de a încuraja inter și transdisciplinaritatea.

Prof. dr. Dan C. Vodnar, Prorector Cercetare

„În acest an, avem aproximativ 250 de participanți din 14 țări, plus România. Ne simțim extrem de bucuroși să organizăm a 22-a ediție a conferinței, iar speakerii invitați, atât din România, cât și din străinătate, vor elabora un program captivant prin intermediul prezentărilor orale și al posterelor selectate, pentru a prezenta rezultate științifice și tehnologice de actualitate”,  a precizat coordonatorul conferinței, Prof. dr. Dan C. Vodnar, Prorector Cercetare în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Conferința Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă cuprinde mai multe sesiuni

Sesiunile participante în cadrul lucrărilor: Agricultură, Protecția mediului, Horticultură, Economie și dezvoltare rurală, Științe umaniste, Zootehnie, Biotehnologii, Medicină Veterinară, Știința și Tehnologia Alimentului, Geodezie, Silvicultură și Științe Exacte Aplicate.

Vor participa și reprezentanții celor șase facultăți din cadrul USAMV Cluj-Napoca, alături de specialiștii din Austria, Burkina Faso, Egipt, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Serbia, Slovacia, Marea Britanie, SUA și România.

Conferința se va desfășura în amfiteatrele din campusul USAMV Cluj-Napoca, precum și la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La șase luni de la semnarea contractului de proiectare și execuție, constructorul de la Conacul Szentkereszty - Bethlen avansează cu șantierul, mobilizarea fiind exemplară.

Cum se restaurează Conacul Szentkereszty - Bethlen

Articolul următor

Toamna vinului românesc la Ro-Wine 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share