Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforma Locum a fost prezentată la Conferința anuală a farmaciștilor din Brașov, ediția 2023

În cadrul Conferinței anuale a farmaciștilor din Brașov, ediția 2023,  Marius Calin Chereches și Andrei Șuteu de la Locum au prezentat platforma și conceptul în fața unei audiențe numeroase, alcătuită din farmaciști cu experiență din diverse domenii ale profesiei.
Feedbackul și întrebările numeroase primite de la participanți au fost cu adevărat valoroase și i-au motivat să continue să aducă valoare comunității farmaceutice. Brașovul se numără printre cele mai active județe pe Locum.ro, atât în ceea ce privește farmaciile, cât și farmaciștii.

Inițiatori Locum

Marius Calin Chereches și Andrei Șuteu au fost bucuroși să prezinte platforma și conceptul Locum la Brașov.
„Mulțumim pentru invitație și pentru deschiderea pe care ați arătat-o. Suntem hotărâți să continuăm să contribuim la dezvoltarea și susținerea comunității farmaceutice. Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a descoperi cum Locum vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele în cariera farmaceutică” au spus ei pe pagina de socializare a platformei.

Ce este Locum?

Conceptul de locum se referă la un tip de angajare temporară sau la un rol de suplinire în industria farmaceutică, și nu numai. Un farmacist locum este un profesionist care lucrează pe o perioadă determinată sau ca suplinitor într-o farmacie, ocupând poziții vacante sau înlocuind farmaciști absenți.

Farmacistul locum poate fi angajat pentru o perioadă scurtă de timp, cum ar fi câteva zile sau săptămâni, sau pentru o perioadă mai lungă, precum luni sau chiar ani, în funcție de nevoile farmaciei. Acest tip de angajare oferă flexibilitate atât pentru farmaciști, care pot alege să lucreze la diverse locații și să experimenteze diferite mediile de lucru, cât și pentru farmacii, care pot suplini absențele și asigura continuitatea serviciilor.

De ce sa alegi 3rd Job Locum?

3rd Job Locum este o platformă digitală de tip locum care conectează farmaciștii cu farmaciile care au nevoie de personal temporar. Farmaciștii pot vizualiza locurile de munca vacante din zona lor si pot aplica pentru contracte pe termen scurt care se potrivesc programului lor.

Platforma oferă o modalitate convenabilă de a găsi un loc de muncă, de a câștiga experiență și de a construi relații profesionale. Plățile se fac cu promptitudine, iar platforma este ușor de utilizat și ușor de navigat. În calitate de farmacist, ai flexibilitatea de a alege ce locuri de muncă să accepți și de a-ți adapta programul de lucru ca să se potrivească stilului tău de viață.

Platforma 3rd Job Locum conferă o modalitate excelentă de a prelua controlul asupra carierei tale și de a atinge echilibrul dintre viața profesională și viața privată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul #Autentic Românesc, inițiat de TRANSAVIA, de Ziua Națională a Produselor Agroalimentare

Articolul următor

Propunerea MADR de reglementare a importurilor de produse agricole din Ucraina și Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share