Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Oradea organizează un simpozion despre eficiența energetică

Ajuns la cea de a VIII-a ediție, workshop-ul studențesc „Creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici”, va avea loc, în zilele de 12-14 octombrie 2023, la Băile Felix.

 

„Manifestarea științifică, organizată de Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial a Universității din Oradea, își propune să contribuie la acumularea de cunoștințe, stimularea creativității, dezvoltarea de metode și deprinderea implementării practice a acestora, pentru obținerea de avantaje economice, financiare și sociale prin creșterea eficienței energetice la consumatori”, spune conf. univ. dr. ing. ec. Simona Dzițac, directoarea Centrului de Creație Științifică și Inovare al Studenților Energeticieni Orădeni (CCSISEO), coordonatoarea evenimentului.

Participanți

La workshop vor participa: lectori invitați, cercetători, cadre didactice și studenți din 16 universități, elevi de la 6 colegii și licee din țară și străinătate, precum și alți specialiști din  domeniu.

Partenerii CCSISEO sunt Asociația Clusterul de Cercetări Științifice, Inovare și Studii Europene din Oradea, împreună cu Asociația Generală a Inginerilor din România – Filiala Arad.

Deschiderea oficială va avea loc, joi, 12 octombrie 2023, ora 17:30, în sala de conferințe a Hotelului President, din Băile Felix.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Contribuția Timișoarei la dezvoltarea industriei serviciilor pentru afaceri a plasat-o în primele trei orașe

Articolul următor

BRAȘOV ART STORIES prezintă 13 artiști brașoveni remarcabili

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share