Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Granturile European Research Council, promovate la Cluj

Granturile ERC sunt informal considerate „granturile Nobel” în peisajul european al cercetării, fiind o etichetă de succes și seriozitate academică.

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca a găzduit un evenimentul ERC Info Day al Comisiei Europene (CE), dedicat European Research Council.

“Granturile ERC sunt informal considerate „granturile Nobel” în peisajul european al cercetării, fiind o etichetă de succes și seriozitate academică.

Aceasta deschide și asigură cariere academice oriunde în lume. România are în prezent doar 15 astfel de granturi ERC, dintre care 4 (cel mai mare număr din țară) câștigate de UBB.

Potențialul țării este însă mult mai mare, iar acest eveniment ERC a fost organizat la UBB de CE cu participarea unor unități naționale relevante (UEFISCDI) pentru a utilizat acest potențial al mediului academic clujean și național”, potrivit conducerii UBB.

UBB este universitatea cu cel mai complex profil academic din România (număr de programe și caracter multicultural), reprezentând cea mai mare comunitate academică din țară (cu 50.000 de oameni, din 15 localități și 11 județe).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sălajul este străbătut de cea mai densă rețea de drumuri din Regiunea de Nord-Vest, rețeaua rutieră fiind alcătuită din drumuri naționale, județene și comunale.

Sălajul are cea mai densă rețea de drumuri din Regiunea Nord-Vest. 80 km se modernizează

Articolul următor
Pe exercițiul financiar 2014-2020 România va atinge o absorbție a fondurilor europene de până la 83%.

Experții români de la Bruxelles: “Ca să cheltuim toți banii din PNRR ne trebuie o mobilizare perfectă”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share