Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Moldova Nouă a fost inaugurat Centrul Cultural pentru Tineret. Urmează Centrul Multicultural de pe Faleza Dunării

Inaugurarea Centrului Cultural pentru Tineret de la Moldova Nouă se înscrie în seria de manifestări pregătite între 16 şi 22 octombrie și reunite de manifestarea Zilele Culturii. Evenimentele sunt organizate în acest an, cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Moldova Nouă, aflată la cea de-a 47-a ediție.

La Casa de Cultură Moldova Nouă este pregătit în acest an un program divers, din care nu vor lipsi o expoziția de artă vizuală, spectacolul de divertisment, teatrul, muzică, întâlniri literare sau proiecții de film.

Primarul Ion Chisăliță se laudă cu Centrul Cultural pentru Tineret

„Luni, 16 octombrie, vom inaugura noul edificiu cultural, aflat în imediata proximitate a Casei de Cultură. Acesta este dotat cu tot ceea ce trebuie (mobilier, instrumente muzicale, echipamente IT, scenă profesională pentru evenimente etc.) pentru ca tinerii din comunitate să-și poată perfecta cunoștințele și să poată face performanță.

De asemenea, proiectul cuprinde și câteva locuri de parcare în spatele clădirii. Ulterior inaugurării, mai exact în perioada 17-20 octombrie, în intervalul orar 10.00-15.00.

Centrul va avea porțile deschise pentru copii, părinți, bunici și pentru toți cei care vor dori să vadă întregul rezultat. Munca noastră prinde contur, iar asta înseamnă că, ușor dar sigur, ne atingem obiectivele. Acesta nu este singurul proiect care vizează segmentul cultural.

Centrul Multicultural de pe Faleza Dunării

Peste câteva luni vom inaugura și Centrul Multicultural de pe Faleza Dunării, acolo unde astăzi se muncește ca la carte pentru a respecta termenele. Referitor la săptămâna culturală, ne-am gândit la activități care să bucure și să încânte publicul spectator, care să-i educe gusturile și să-l fidelizeze.

Orașul Moldova Nouă a dat și sunt sigur că va da în continuare oameni valoroși, indiferent de domeniul de activitate, însă pentru asta este nevoie de o infrastructură pe măsură, iar noi tocmai acest lucru încercăm să-l punem la punct!”, a transmis primarul Ion Chisăliță.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În Valea Jiului au fost aduse primele autobuze electrice Green Line

Articolul următor

Asociația iPlant.Today Sebeș și Facultatea de Silvicultură Suceava reunite de planuri pentru viitorul pădurilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share