Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HTEC s-a instalat în Cluj Business Campus

HTEC Group, companie globală de tehnologie, a anunțat inaugurarea noului său birou.
Noul birou de la Cluj a fost amenajat pentru o mai bună construire a echipelor, prin interacțiunea față în față | Foto: HTEC

Activarea biroului de la Cluj-Napoca va fi urmată de cele din Timișoara și Iași, aflate acum în amenajare.

HTEC Group, companie globală de tehnologie, a anunțat inaugurarea noului său birou. Spațiul modern este conceput pentru a promova colaborarea, productivitatea și bunăstarea angajaților, oferind echipelor șansa de a construi legături prin interacțiunea zilnică, față în față, a motivat conducerea companiei. De la intrarea pe piața românească, în 2022, HTEC și-a extins activitatea în București, Cluj, Iași, Timișoara.

“Universitățile tehnice și comunitățile puternice de tehnologie, nivelul ridicat de cunoaștere a limbii engleze, politicile favorabile mediului de afaceri și o tradiție de excelență în educația în domeniul ingineriei, matematicii și științelor fac din România o piață strategică în regiunea CEE pentru marile companii IT multinaționale”, conform HTEC.

Sabin Pilipauțanu, Country Director al grupului HTEC în România, a vorbit despre importanța deschiderii biroului din Cluj și despre viitoarele planuri de expansiune ale companiei în România.

“Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creștere semnificativă și susținută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi. Suntem mândri și fericiți să deschidem primul nostru birou HTEC din România în Cluj-Napoca, un centru internațional bine cunoscut și recunoscut pentru comunitatea de ingineri și infrastructura academică.

Așteptăm cu nerăbdare să construim unul dintre cele mai mari centre de excelență în domeniul ingineriei, construind în același timp cea mai bună platformă de dezvoltare pentru angajații noștri, cu un sistem de sprijin dedicat pentru dezvoltarea continuă a carierei și expunerea la proiecte provocatoare din mai multe industrii și domenii tehnologice.

Cu încă două birouri deja în curs de înființare în România – Iași și Timișoara – continuăm să ne extindem prezența pe această piață de o importanță strategică”.

Mizează pe profesioniștii din Cluj

“Am adunat o echipă extraordinară în România și continuăm să ne adresăm celor mai bune 10-15% dintre talentele din IT. Cu o tradiție îndelungată în ceea ce privește educația STEM extinsă, Clujul este casa unor profesioniști extraordinari, iar noi vrem să le oferim oportunitatea de a proiecta soluții inovatoare end-to-end care să aducă valoare pentru partenerii noștri din toate industriile.

Noul spațiu de birouri ne va permite să colaborăm mai eficient și să încurajăm și mai mult cultura noastră de companie centrată pe încredere și respect reciproc, învățare și creștere continuă, curiozitate și inovație. Așteptăm cu nerăbdare să ne extindem și mai mult echipa din România, să rezolvăm viitoarele provocări de inginerie”, a spus Vlad Panut, Senior Director of Engineering and Delivery.

HTEC Group este o companie globală de servicii digitale, de dezvoltare de produse și de inginerie care sprijină evoluția tehnologică a celor mai importante organizații din lume – de la startup-uri disruptive la companii din Fortune 100.

Grupul are 2.000 de experți în Europa Centrală și de Sud-Est, cu birouri de consultanță, inovare și proiectare de produse în Silicon Valley, New York și Londra. Domeniile spre care este orientată sunt sănătate, retail, transport și mobilitate inteligentă, logistică, FinTech, energie verde, media și tehnologie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipa de la Liceul Internațional de Informatică București lansează pe orbită al doilea satelit, ROM-3

Articolul următor
În acest weekend, Cercetașii României te invită să redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte, cum ar fi pictatul, origami, tâmplăria, aprinderea lampioanelor: Scouts Cluj organizează sâmbătă, 21 octombrie, Festivalul Luminii în Iulius Parc.

Jonglerii cu foc și ateliere de creație la Festivalul Luminii, în Iulius Parc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share