Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold organizează trei târguri de Crăciun, în două orașe

După succesul și impactul generat de WSCM la București, creatorii Untold pregătesc anul acesta trei experiențe pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și organizează două târguri de Crăciun, unul la București, două la Cluj-Napoca.

Acestea sunt Descoperă Planeta Crăciun, Târgul de Iarnă la Cluj-Napoca, West Side Christmas Market (WSCM) la București.

După succesul și impactul generat de WSCM la București, creatorii Untold pregătesc anul acesta trei experiențe pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și organizează două târguri de Crăciun, unul la București, două la Cluj-Napoca.

Planeta Crăciun este conceptul creativ care va îmbrăca anul acesta Clujul cu un decor de poveste, personaje magice și numeroase activități oferite de companii locale și naționale care au ales să fie parte din proiecte începând cu acest an. Conceptul Planeta Crăciun devine un personaj în viețile noastre, exprimându-se prin sustenabilitate și dorința unui viitor mai bun.

Această planetă specială capătă o simbolistică aparte, fiind guvernată de regulile unui Crăciun permanent. Din 24 noiembrie, în Piața Unirii vor fi amplasate 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor, familiilor și vor fi comercializate și produse locale de sezon.

În Piața Unirii va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică, un carusel, căsuța poștală a spiridușilor și renumita Casă a lui Moș Crăciun.

Târg de sezon la Sala Horia Demian

Târgul de Iarnă completează târgul de Crăciun și prelungește timpul alocat bucuriei specifice acestui moment al anului. Pe platoul de la Sala Sporturilor Horia Demian, creatorii Untold au pregătit târgul ce va fi deschis din 1 decembrie. Este locul ideal pentru activități specifice de sezon.

Pe platou vor fi amplasate căsuțe iluminate care vor găzdui producători locali și care vor fi  decorate specific sărbătorilor de Crăciun. Copiii se vor bucura de trenulețul spiridușilor, de o scenă destinată concertelor și de un patinoar de 600 mp. De la tradițional la modern, Târgul de Iarnă este un eveniment declanșat de gândul că joaca nu ar trebui să se termine niciodată.

WSCM, ediția a doua

Datorită succesului din 2022, Untold organizează din nou târgul de Crăciun din București, din Parcul Drumul Taberei, Sectorul 6. WSCM a fost votat anul trecut drept cel mai frumos târg de Crăciun din România, cu peste 1 milion de vizitatori și diverse atracții oferite de brandurile partenere.

Din 29 noiembrie, organizatorii vor transforma Parcul Drumul Taberei într-un orășel de poveste, plin de farmec, colorat, cu personaje fantastice jucăușe, unde bucuria și emoțiile sunt trăite în familie.

Experiența memorabilă este completată de gustul autentic al mâncărurilor tradiționale sau din bucătării internaționale, de savoarea unui pahar de vin fiert cu scorțișoară sau de bucuria alegerii unui cadou. În parc, echipa a pregătit un tărâm de basm cu activități pentru toate vârstele: la patinoar, în caruselul colorat, în roata panoramică înaltă de 33 m și la Căsuța lui Moș Crăciun.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În august 2023 producția industrială la nivel de județ a crescut cu 17,8% faţă de aceeaşi lună din 2022.

Deficit comercial uriaș pentru Cluj: aproape 1 miliard de euro

Articolul următor

Centrul de Studii Est-Asiatice va fi inaugurat de Universitatea de Vest din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share