Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Massif se ține în martie 2024

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov, anunță managerii grupului Untold Universe.

A doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu multe activități pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov, anunță managerii grupului Untold Universe. Organizatorii au început pregătirile. Ei promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment.

Ediția 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei. Prima ediție a festivalului Massif a adunat 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în trei zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov.

100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

Atât fanii festivalului, cât și artiștii au fost captivați de experiențele trăite la Massif. ,,E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat Morten. ,,Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită”, a declarat Dimitri Vegas.

Fanii Massif au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platforma online dedicată. Toți cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare în 21 noiembrie. Festivalul Massif, organizatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
A patra ediție a programului de granturi TalentA, organizată de Corteva Agriscience în parteneriat cu compania de consultanță Starperformining pentru femeile fermier din România și Republica Moldova, a încheiat patru luni intense de educație antreprenorială și agricolă printr-un eveniment grandios în cadrul Galei de premii, la Crowne Plaza Hotel din București.

Cele mai talentate fermiere, premiate de Corteva la Crowne Plaza

Articolul următor
Liderul pieței de agribusiness din România, Agricover, anunță lansarea variantei 2.0 a platformei specializate de agricultură digitală CROP360 la 2 ani de la lansarea inițială.

Agricover lansează versiunea 2.0 a platformei de agricultură digitală CROP360

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share