Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2.500 de elevi ai Colegiului Național Bănățean din Timișoara, cu o istorie de 250 de ani, vor beneficia de o investiție de 70.000 de euro din partea Restart Energy

Restart Energy anunță finalizarea celui mai recent proiect de implicare socială, renovarea integrală, din fonduri proprii, a cantinei Colegiului Național Bănățean, unul dintre cele mai prestigioase licee din Timișoara. Investiția în lucrările de construcție, design și amenajare interioară se ridică la 70.000 de euro.

Colegiul Național Bănățean, care deservește 2.500 de elevi, este situat într-o clădire cu istorie, creată de arhitectul vienez Eduard Reiter, și funcționează ca instituție de învățământ încă de la început, din anul 1773.

„Restart Energy se definește și prin angajamentul profund față de responsabilitatea socială. Pentru noi, succesul nu se măsoară doar în cifre, ci și în impactul pozitiv pe care îl avem asupra comunităților în care operăm. Este motivul pentru care am integrat în ADN-ul companiei noastre misiunea de a sprijini și dezvolta comunitățile locale, cu accent pe educație și sănătate. Astfel, în linie cu valorile și principiile noastre, Restart Energy s-a angajat în proiecte care au ca scop principal sprijinirea și îmbunătățirea acestor două domenii”, spune Armand Domuța, General Manager Restart Energy.

„Renovarea cantinei e o bucurie pentru toți elevii Colegiului Național Bănățean. Designul și dotările moderne au schimbat cu totul acest spațiu folosit zilnic de peste 300 de copii. Mulțumim companiei Restart Energy pentru acest proiect minunat și pentru faptul că susține constant educația”, spune Alexandru Tănăsie, Directorul Colegiului Național Bănățean.

Cantina înainte de revonare

Modernizarea cantinei a durat trei luni de zile și a cuprins atât lucrări de construcții complexe (schimbare de circuit, înlocuirea instalației electrice, de apă și de încălzire, înlocuirea tencuielii, a caloriferelor, a corpurilor electrice, a gresiei și a faianței etc) cât și de design și amenajare interioară, acțiunile fiind coordonate de o echipă de arhitecți și o echipă de design interior, sub îndrumarea Alinei Amira El-Hassaina, absolventă la rândul ei a colegiului Național Bănățean.

De-a lungul timpului, Restart Energy a sprijinit diverse proiecte din domeniul educației, precum oferirea de burse de studiu, dotarea școlilor cu tehnologie modernă, susținerea proiectului ZGRIPTOR, care a obținut premiul doi la Concursul NASA Space Settlement din SUA sau hackatonul global NASA Space Apps Challenge 2023.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Program de bugetare participativă la Bistrița. Ce vor cetățenii pentru orașul lor?

Articolul următor
Noua certificare pentru SCPLD Leon Daniello este rezultatul muncii, dedicării echipei medicale și numeroaselor investiții pe care le-am făcut,

SĂNĂTATE. Trei spitale din județul Cluj au fost reacreditate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share