Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studenții de la Babeș-Bolyai, invitați la Zilele Carierei

Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni (CCOPA) al Universității Babeș-Bolyai va organiza, în perioada 16-17 noiembrie, Zilele Carierei la UBB.

Evenimentul are scopul de a facilita dialogul între consilieri din mediul universitar și preuniversitar, specialiști de pe piața muncii, absolvenți și studenți ai instituției.

Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni (CCOPA) al Universității Babeș-Bolyai va organiza, în perioada 16-17 noiembrie, Zilele Carierei la UBB. Cea de-a doua ediție, numită „Reconfigurarea traseului”, are ca temă reziliența în carieră. Organizatorii au invitat persoanele interesate la sediul CCOPA, din complexul Hasdeu, la discuții cu profesioniști și cu absolvenți ai UBB.

Studenții vor participa la programe diverse, workshop-uri și sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A). În 16 noiembrie, consilieri vocaționali de la centre universitare din țară și consilieri din mediul preuniversitar vor avea discuții despre reziliență în carieră cu Ioana Iuga, Marian Pădure, Alina Fleștea, Dora Crișan și Magda Illyes, dar și ateliere practice, susținute de Sergiu Maxim și Daniela Dumulescu.

În 17 noiembrie, atât consilierii, cât și studenții UBB vor discuta cu experți de pe piața muncii în două sesiuni de Q&A, alături de Iulia Câmpean, Dora Crișan și Laura Marton. În timp ce consilierii vor participa la o sesiune de schimb de experiență, studenții vor putea să își dezvolte diferite competențe transversale, participând la diferite workshop-uri.

Studenții pot alege dintre mai multe workshop-uri practice: redactare de CV cu Maria Moga; ghid practic de pregătire pentru interviu cu Monica Lăpăduș; ateliere despre networking cu Arcadius Muntean și motivația în context academic sau profesional cu Ștefania Deac.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aon România, unul dintre liderii globali în brokerajul de asigurări, organizează în 16 noiembrie evenimentul „Provocările climei în agricultură”, la InterContinental Athenee Palace Bucharest.

Provocările climatice în sectorul agricol, dezbătute de Aon România

Articolul următor

O singură ofertă pentru supervizarea construirii spitalului de boli infecțioase Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share