Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electric Castle și-a anunțat capetele de afiș. Shaquille O’Neal vine la Bonțida

Shaquille O’Neal

Ediția aniversară a festivalului de la Castelul Banffy cuprinde mulți artiști din genurile rock și trip hop.

Massive Attack, Bring Me the Horizon și Queens of the Stone Age (QSA) sunt capetele de afiș confirmate la Electric Castle. Lista artiștilor este completată de Chase and Status, Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo, Dj Shadow, Sleaford Mods. Printre invitați se numără fostul baschetbalist Shaquille O’Neal (DJ Diesel), legendă a NBA și autoproclamat „dubstep dad”.

Au pus bazele trip hop, unul din cele mai influente stiluri muzicale ale ultimelor decade, și au inspirat o întreagă generație de artiști prin extraordinara lor putere creativă în muzică, arte vizuale și activism. Massive Attack își merită pe deplin statutul de trupă cult iar organizatorii Electric Castle sunt onorați să ofere publicului șansa de a asculta, live, piese iconice precum Teardrop, Angel sau Unfinished Sympathy.

Bring Me the Horizon (foto) revine la Electric Castle, în plin turneu de promovare a unui nou album ce va surprinde fanii cu un sound diferit. La prima prezență a trupei în România, QSA promite un masterclass în rock. QSA este pregătită cu un show ce trece prin toate perioadele din cariera legendarei trupe, de la hituri precum “Nobody Knows” și “I Sat by the Ocean”, la recentul Carnavoyeur.

Josh Homme va fi live, pe mainstage la Electric Castle, este un vis ce trebuie împlinit de oricine iubitor de rock alternativ. Cu trei piese simultan în topurile din întreaga lume, Chase and Status sunt, în prezent, în formă maximă.

Unii dintre cei mai buni artiști D’n’B vor fi la castel în formulă live, ceea ce se întâmplă foarte rar pentru duo-ul britanic. Două legende, ambele cu rădăcini în trip hop și o carieră impresionantă în spate: DJ Shadow, omul ce a transformat sampling-ul în artă, și Bonobo, producătorul a cărui discografie e o întreagă călătorie între stiluri muzicale, sunt pe afișul Electric Castle 2024.

Pandemia i-a priit de minune lui Marc Rebillet, când o lume întreagă i-a descoperit set-urile improvizate în propria sufragerie. Între timp, „Loop Daddy”, porecla inspirată de tehnicile de live-looping pe care le folosește, a trecut la concerte sold out și pregătește un show unic pentru Electric Castle, în timp ce Nina Kraviz va aduce în festival stilul ei unic ce combină  house și techno.

Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume, indiferent dacă e pe terenul de baschet sau în spatele platanelor: Shaquille O’Neal e pe afiș ca DJ Diesel, omul ce a convertit energia din sport în set-uri intense de dubstep. Două trupe de ascultat până la concertele la Electric Castle: Khruangbin, un amestec de soul, funk și rock psihedelic, și Sleaford Mods, trupa britanică ce probează că muzica punk continuă să evolueze.

Dintre prezențele feminine în line up, fanii tinerei Kenya Grace așteaptă să descopere varianta de concert Strangers, no. 1 în Marea Britanie în această toamnă. După o nominalizare la premiile Grammy, Jayda G, producătoare ce a lansat remix-uri pentru nume mari ca Taylor Swift, Dua Lipa, își face debutul și la Electric Castle.

Hospitality Night la Electric Castle va înseamna un show extins cu Degs, Unglued, Camo & Krooked feat. DAXTA, Anaïs, HOAX și PVC. Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile la prețul de 119 de euro, în ofertă specială până la 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în șase rate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Energy Advisor, primul startup afiliat Universității Tehnice din Cluj-Napoca, (UTCN) a lansat Renergia, prima aplicație mobilă din România care eficientizează consumul de energie și reduce costurile facturilor la energie.

Primul startup afiliat Universității Tehnice, selectat la Summitul COP28 de la Dubai

Articolul următor
UMFIH a depus un proiect cu finanțare UE care vizează modernizarea și reabilitarea clădirii Anatomia, situată pe str. Clinicilor, pentru care a fost deja finalizat procesul de selecție.

Clădirea Anatomia, mai aproape de reabilitare. A fost stabilit statutul parcelei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share