Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Weinfest Mediaș – Christmas Edition I

Ca mulțumire pentru sprijinul și suportul adus în timpul anului, organizatorii Weinfest Mediaș și Turrepitz oferă  sponsorilor, partenerilor și comunității locale un nou eveniment de suflet, prima ediție de Crăciun, parte a conceptului Weinfest Mediaș,  în care să simțim magia Crăciunului.

Vin fiert, ceai cald, ciocolată caldă, gastronomie și surprize, un prilej de a ne întâlni și a petrece clipe de neuitat într-un ambient feeric în castelul din centrul orașului!

Să sărbătorim ca o mare familie, să ne iubim aproapele, să fim mai buni unii cu alții, să iertăm greșiților noștri și să fim fericiți, sentimente care sa ne însoțească întregul an care urmează!

Să lăsăm deoparte părerile și opțiunile sociale, politice si economice, să ne bucurăm de Nașterea Domnului, sărbătoare sfântă care aduce lumină în sufletele tuturor creștinilor!

15 Decembrie 2023 ora 18.00 – deschiderea oficială

15-23 Decembrie 2023 orele 18.00-23.00

23 Decembrie 2023 ora 23.00 – închiderea oficială

Intrarea liberă!

Turrepitz – paznicul cetății, Asociatia pentru reconstrucția Vechii Metropole de vin a Transilvaniei, Asociația Locului Natal, Asociația Pusteblume Medias, FDGR Medias!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Grupul Hexagon a cumpărat un teren de 7 ha în Cluj-Napoca, reprezentând fosta platformă Tehnofrig, în apropiere de un magazin Dedeman, dar și de viitorul mall de la Carbochim

Hexagon a cumpărat platforma Tehnofrig

Articolul următor

Primul camion electric din Ardeal, parcat sub Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share