Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraSteel a donat 200 de cadouri copiilor defavorizați din Bistrița-Năsăud

200 de cadouri din panouri au luminat chipuri și au produs zâmbete pe fața copiilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, prin bunătatea oamenilor de la TeraSteel.
Darurile au ajuns la copiii din case de tip familial din Teaca, Bistrița, Unirea, Viișoara, Năsăud, Beclean | Foto: CJ Bistrița-Năsăud

Producătorul bistrițean de materiale de construcții a inițiat mai multe campanii de donații la finele acestui an.

“200 de cadouri din panouri au luminat chipuri și au produs zâmbete pe fața copiilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, prin bunătatea oamenilor de la TeraSteel. Dacă un act de generozitate dă la o parte durerea, chiar și pentru o clipă, atunci trebuie făcut”, consideră președintele Consiliului Județean (CJ), Emil Radu Moldovan.

“Am avut bucuria ca alături de președintele CJ Bistrița-Năsăud să întâlnim unii dintre cei mai cuminți colindători, copiii de la casele de tip familial din cartierul Podirei, de la Beclean”, a spus primarul Nicolae Moldovan. Cadourile de la TeraSteel au ajuns la copiii din case de tip familial din Teaca, Bistrița, Unirea, Viișoara, Năsăud, Beclean, Centrul Maternal și ⁠Centrul de Primire în Regim de Urgență Năsăud.

200 de cadouri din panouri au luminat chipuri și au produs zâmbete pe fața copiilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, prin bunătatea oamenilor de la TeraSteel.

În toamnă, Asociația Autism Europa Bistriţa a primit, prin donaţie de la TerraSteel, două spaţii noi pentru terapia celor 180 de copii, tineri, adulți cu tulburări din spectrul autist. TeraSteel este producătorul numărul 1 de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia, cu trei unități de producție.

Plastsistem, actuala TeraSteel, s-a înființat în 1994. Din 2013 a început producția de structuri zincate, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. În 2017 a avut loc rebranding-ul Plastsistem.

În 2019 TeraSteel a devenit liderul pieței de panouri sandwich din România și Serbia și unul dintre cei mai importanți exportatori în spațial Europei Centrale și de Est. Acționar majoritar este Kingspan Holding Netherlands.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ENERGIE VIE ÎNTRU DIPLOMAȚIE DEMNĂ

Articolul următor

Plata impozitelor la Cluj-Napoca se reia în 8 ianuarie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share