Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Plata impozitelor la Cluj-Napoca se reia în 8 ianuarie

Municipalitatea clujeană a închis programul pe acest an de încasare a impozitelor, taxelor, ratelor, chiriilor și eliberarea de certificate fiscale.

Până acum și-au achitat impozitele 89% dintre persoanele fizice (însumând 77 milioane lei) și 94% dintre cele juridice (106 milioane lei). Până în 5 ianuarie se vor încasa taxe fără debit (carte de identitate, amenzi, urbanism, liberă trecere).

Casieriile primăriei sunt acum închise, urgențele reprezentând amenzi, autorizaţii de liberă trecere, carte de identitate sau alte taxe, urmând a fi direcţionate către oficiile poştale (plata cu mandat poștal) sau achitate prin virament bancar, online pe Primariaclujnapoca.ro sau Ghiseul.ro.

Până în 5 ianuarie nu se vor emite certificate de atestare fiscală ca urmare a operaţiunilor de închidere şi deschidere de an (nu există acces la baza de date de taxe şi impozite). Prima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, ratelor și chiriilor în 2024 va fi 8 ianuarie.

La Direcția de impozite și taxe locale, din Piața Unirii 1 și Biroul Vamal Cluj (T. Vuia 157), până în 5 ianuarie nu se asigură program de lucru cu publicul. De asemenea, Direcția de evidență a persoanelor nu asigură program cu publicul până în 2 ianuarie. Aceasta își reia activitatea normală de lucru din 3 ianuarie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
200 de cadouri din panouri au luminat chipuri și au produs zâmbete pe fața copiilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, prin bunătatea oamenilor de la TeraSteel.

TeraSteel a donat 200 de cadouri copiilor defavorizați din Bistrița-Năsăud

Articolul următor
FTT organizează tabere practice de specializare din 2001, încercând să soluționeze lipsa de profesioniști și muncitori calificați din domeniul protecției patrimoniului construit.

Transylvania Trust va organiza o tabără de restaurare la Bonțida

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share