Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum au pregătit noul an liderii de business din Cluj

Au participat atât membri și parteneri ai platformei, cât invitați speciali ai evenimentelor derulate în cadrul seriei XPN.
Oamenii de afaceri au socializat, la Rodizio, cu șefi de instituții și universitari | Foto: XPN

Platforma X Party & Networking (XPN) a prezentat imagini de la ultima reuniune din 2023 a membrilor săi, desfășurată la restaurantul Rodizio.

Au participat atât membri și parteneri ai platformei, cât și invitați speciali ai evenimentelor derulate în cadrul seriei XPN. Printre temele de discuții abordate s-au aflat noile modificări fiscale impuse de guvern și impactul lor în 2024, investițiile în infrastructura de transport sau influența tehnologiilor asupra afacerilor locale.

“În cadrul acestei platforme se strâng oameni deosebiți din oraș. Vin și persoane din mediul public sau din universități, oameni care aparent nu au legătură cu alții, însă vin aici pentru că înțeleg importanța comunicării, indiferent de domeniu”, a explicat Florin Bugnar, inițiatorul platformei XPN.

Invitat – surpriză: un fost șef al Nokia

“Tocmai pentru că lucrurile nu sunt clare deloc în mediul de business, în 2024 vom avea o întâlnire special dedicată construcțiilor”, a anunțat Dan Mureșan, CEO al M Install și Aquaserv. Printre participanți s-au numărat businessmeni ca Dan Pitic, Doru și Corina Boloș, Andrei Kelemen, Alexandru Tulai, Alin Urianu, Hunor Debreceni, Simona Schneider, Dan Olteanu, Sorin Sucală, Dan Vlad, Horia Neș, Florina Pop sau Vlad Pranițchi.

Au fost prezenți universitari, arhitecți, avocați, actuali și foști șefi de instituții, ca Adrian Oros, Nicolae Burnete, Stelian Brad, Istvan Vakar, Marius Bota, Călin Iuga, Cosmin și Andreea Morărescu, Mihai Racu, Ioana Călin, Laura Pop Chiorean, Vasile Șomlea, Iuliu Suătean. O surpriză a fost apariția fostului director al Nokia Intellisync Cluj, Valentin Deac, revenit pe meleagurile natale după șapte ani petrecuți în Germania, la Berlin.

Au participat atât membri și parteneri ai platformei, cât invitați speciali ai evenimentelor derulate în cadrul seriei XPN.

Urmează summit-ul construcțiilor

Primul eveniment major din 2024 organizat de agenția Intelglobalis prin platforma XPN va avea loc în 8 februarie. Construction & Infrastructure Summit va grupa sute de jucători majori din industria construcțiilor, industrii auxiliare și instituții de reglementare.

„Acolo veți avea ocazia de a întâlni reprezentanți ai companiilor majore din construcții, instalații, ai dezvoltatorilor imobiliari, ai mediul academic, ai instituțiilor implicate sub diverse forme în activitatea acestor industrii, proiectanți și arhitecți. Toate acestea într-un mediu construit special în vederea asigurării unei comunicări directe și nemijlocite a factorilor de decizie”, au anunțat organizatorii.

Evenimentele XPN sunt cele mai mari de profil din România ca număr de participanți și din perspectiva pozițiilor ocupate, cu o medie de peste 200 de persoane. Agenția Intelglobalis desfășoară activități de consultanță, consiliere și asistență de management, business development, lobby profesional, consultanță și asistență startup-uri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Numărul companiilor de impact aflate în dificultate a crescut. Care sunt cele mai afectate industrii

Articolul următor
Proiectele de la Palatul Copiilor Cluj-Napoca (PCC), de 700.000 de euro, vizează înzestrarea cu un laborator de informatică inteligent, respectiv dotarea a 70 de cercuri din cadrul instituției cu mobilier nou.

Palatul Copiilor din Cluj a accesat primele fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share