Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DOUGLAS România, sediu nou în Oregon Park

DOUGLAS România și-a relocat sediul în Oregon Park. Compania a închiriat 665 de mp într-o tranzacție asistată de CBRE.

Oregon Park este deținut de fondul de investiții Lion’s Head  (constituit ca urmare a unui parteneriat între cea mai veche companie de asigurări de viață din Africa de Sud – Old Mutual și cel mai important grup de investiții imobiliare comerciale și rezidențiale din Bulgaria – AG Capital) și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 70.000 de metri pătrați, în 3 clădiri, fiind situat în zona Barbu Văcărescu.

“Proprietarii și investitorii urmăresc în continuare certificarea de mediu a spațiilor de birouri, iar specificațiile foarte clare pe care DOUGLAS România le-a exprimat pe parcursul acestui proiect și pe care am știut că le vom regăsi în proiectul Lion’s Head demonstrează această abordare unitară a proprietarilor, investitorilor, dezvoltatorilor și ocupanților de a transforma spațiile de birouri în suprafețe sustenabile și generatoare de stare de bine pentru cei care le accesează”, a declarat Ana Vicoveanu, A&T Office Advisor la CBRE România.

Retailerul omnichannel de produse premium de înfrumusețare a deschis trei noi magazine în România în 2023 – în Arad, Alba Iulia, Craiova și intensifică acum ritmul și activitățile în Europa Centrală și de Est. DOUGLAS își propune să își consolideze prezența în orașele mari și medii din țară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pe varianta ocolitoare a Băilor Felix și Sânmartin se va putea circula din luna mai

Articolul următor
Efectivul salariaților din județul Cluj, la sfârșitul lunii noiembrie 2023, a fost de 281.048 persoane, în scădere cu 110 comparativ cu octombrie 2023 și cu 4.940 mai multe față de noiembrie 2022, potrivit DJS. 

Salariul mediu “în mână” la Cluj a urcat cu 22% decurs de an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share