Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold anunță noi vedete la Dubai și caută voluntari pentru Massif

Timp de patru zile, Untold va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale.
Organizatorii festivalului de la Poiana Brașov contează pe voluntari cu experiență | Foto: Massif

Grupul Untold Universe se află în pline pregătiri pentru cele două festivaluri din această iarnă: Dubai (Emiratele Arabe Unite și Poiana Brașov (România).

“Timp de patru zile, Untold va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Untold, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, și își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, în 15-18 februarie 2024.

Pregătește-te să descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 mp, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție Untold Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele patru zile, 280.000 de participanți din toate colțurile lumii”, au transmis aceștia.

Noii artiști din program

Inițial un artist satiric de hip-hop în Coreea de Sud, PSY a devenit un fenomen global în 2012 cu lansarea piesei “Gangnam Style”, al cărui videoclip iconic a devenit primul care a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Cu o carieră de peste două decenii, PSY a continuat să captiveze publicul cu stilul său unic și interpretările electrizante.

PSY a fost artistul care a avut un concert la inaugurarea fostului președinte sud-coreean Park Geun-Hye în februarie 2013, iar în aprilie a lansat un nou single, “Gentleman”, care a devenit un alt hit internațional. A ocupat locul cinci în topul Billboard Hot 100 și locul unu în Billboard Korea K-Pop Hot 100. Videoclipul “Gentleman” a stabilit un nou record pe YouTube, cu 38 de milioane de vizualizări într-o singură zi.

PSY a mai avut apariții în numeroase emisiuni TV și evenimente internaționale, consolidându-și astfel statutul de artist global apreciat, cu o personalitate carismatică și contribuții inovatoare la industria muzicală. Ca reprezentant al K-pop-ului, PSY aduce pe scenă o combinație unică de muzică și divertisment, detalii care l-au transformat într-un artist de excepție și o influență remarcabilă în cultura K-Pop.

Votat “The Greatest DJ of All Time” de revista Mix Mag în 2010/2011 și “Best DJ of the Last 20 Years” de cititorii DJ Mag în 2013, cariera lui Tiesto este punctată de reușite personale.

A fost primul DJ care a vândut toate biletele pentru un eveniment desfășurat pe un stadion, unde a susținut un live set în fața a 25.000 de oameni timp de două nopți la rând. Remixul pentru “Silence” (Delirium feat. Sarah McLachlan) a fost prima piesă house difuzată în timpul programelor de zi la stațiile radio din America de Nord și a devenit un hit internațional. Piesa a intrat în top 10 în clasamentele din Marea Britanie.

A avut un show  ive în fața a miliarde de oameni pe durata Paradei Atleților, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Atena (2004). Tiesto este cunsocut ca fiind unul dintre pionierii scenei trance, acum stilul său este un mix din tot ceea are de oferit muzica. Olandezul pare mai creativ ca niciodată; în ultimii ani, a lansat colaborări de succes cu artiști mainstream și un album de succes intitulat “Drive”, în care îmbină elemente din house, tech și deep house.

Cu o carieră impresionantă, Mahmut Orhan a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a îmbina elemente de house și deep house, creând astfel un sunet distinctiv. Mahmut nu se limitează doar la producție; aparițiile live sunt întotdeauna pline de energie și conectează publicul la nivel profund. A colaborat cu numeroși artiști de top și și-a consolidat reputația ca un inovator al genului său.

Piesele lui Mahmut Orhan sunt o fascinantă combinație de deep house cu influențe orientale, care îi poartă pe ascultători într-o călătorie fascinantă. În 2017, a lansat o versiune remix pentru tema “Game of Thrones” și hit-ul “Save Me” în colaborare cu Eneli, ambele producții fiind apreciate de fanii lui Mahmut Orhan.

În iunie 2018, a apărut albumul “One”, single-ul de promovare „6 Days”, un remix pentru „Six Day War” de la Colonel Bagshot, a ajuns pe primul loc în diferite țări ale lumii. Abilitatea sa excepțională de a crea producții pline de energie i-a adus un succes imens pe TikTok, în special cu versiunea remix a piesei “Just Get Your…and Go” de la Roger Sanchez. Mahmut Orhan face parte din categoria DJ-ilor / producătorilor care reușesc să-și uimească publicul la fiecare apariție live.

PSY, Tisto și Orhan se alătură deja unei liste impresionante de artiști, printre care se numără nume consacrate precum Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell.

Se ține la Expo City Dubai

Untold Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop, rock alternativ.

Dubai, un oraș cosmopolit și extravagant, va fi gazda ideală pentru un festival stelar care continuă să captiveze fanii din întreaga lume. Cu un lineup în care sunt incluși peste 100 dintre cei mai mari artiști și DJ ai lumii, Untold Dubai este pregătit să scrie un prim capitol memorabil în universul muzicii, plin de experiențe uimitoare.

Untold, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în faimoasa locație Expo City Dubai”, conform Untold Universe.

150 de voluntari, așteptați la Massif

Organizatorii Festivalului Massif, împreună cu Voluntariat Brașov, caută peste 150 de voluntari gata să trăiască cea mai tare experiență, în cadrul celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană din România. 150 de persoane, care au peste 16 ani împliniți, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru Massif. Procesul de recrutare are loc până în 20 februarie.

Cei care se înscriu în program pot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Check-in și Access, Acreditări, Angels, Backstage, Press Center și User Experience. Pentru a fi selectată, persoana înscrisă trebuie să fi participat la cel puțin încă un eveniment publicat pe platforma Voluntariat Brașov. Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie, în Poiana Brașov.

La cea de-a doua ediție a festivalului Massif, fanii se vor bucura alături de Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Shimza, GORDO, Valeron, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Printre artiștii apreciați la nivel național sunt Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The Hollygood Gang. Abonamentele pot fi pot achiziționate de pe Bemassif.com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aceasta introduce, în 2024, o nouă categorie de produse biologice, o acțiune posibilă după achiziționarea companiilor Stoller și Symborg, mișcare ce marchează un moment important în agricultura sustenabilă pentru fermierii români și moldoveni și evidențiază angajamentul neclintit al Corteva față de inovație și practici agricole durabile.

Corteva revoluționează agricultura în România și Republica Moldova

Articolul următor
25 de milioane de pasageri au fost înregistrați pe aeroporturile din România pe parcursul anului trecut – cu 17% mai mulți decât în anul 2022, conform Asociației Aeroporturilor din România (AAR).

Clujul și Timișoara, în Top 5 aeroporturi din România. Trafic mai mare cu 17% în 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share