Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air și Lufthansa renunță la 12 rute din Ardeal și Banat

Aeroporturile din Cluj-Napoca, Timișoara sau Târgu-Mureș vor fi private de curse efectuate până acum de către operatorii Wizz Air (Ungaria) și Lufthansa Airlines (Germania),
Compania low-cost din Ungaria va face ajustări de rute și frecvențe din țara noastră | Foto: Wizz Air

Cursele afectate vor fi spre Germania, Marea Britanie (GB), Franța, Austria, Turcia și Emiratele Arabe Unite (EAU).

Aeroporturile din Cluj-Napoca, Timișoara sau Târgu-Mureș vor fi private de curse efectuate până acum de către operatorii Wizz Air (Ungaria) și Lufthansa (Germania), potrivit Boarding Pass. Alte aeroporturi afectate vor fi București, Craiova și Iași.  Cel puțin 20 de rute operate de Wizz au fost suspendate și nu vor mai fi disponibile în sezonul de vară.

Printre rutele afectate de la Wizz vor fi cele de la Cluj spre Viena – Austria (din 30 martie), Berlin – Germania (suspendată anterior, nereluată), Lyon – Franța (suspendată anterior, nereluată), Antalya – Turcia (sezonieră, nereluată), Malta (suspendată anterior, nereluată), Abu Dhabi – EAU (din 29 martie), Birmingham – GB (din 27 martie), Liverpool – GB (suspendată anterior, nereluată).

De la Timișoara, Wizz nu va mai zbura spre Frankfurt (din 29 martie), iar din Târgu Mureș, la Dortmund – (din 28 martie) și Memmingen (din 28 martie), toate din Germania. Wizz a mai redus frecvența unor zboruri din România. Din 31 martie, Lufthansa va renunța la cursele pe care le operează de la Cluj la Frankfurt (Germania).

Ruta inaugurată în 2017 are acum zboruri zilnice. Mai multe rute, printre care de la Frankfurt la Cluj-Napoca și Timișoara nu au prezentat nicio dezvoltare economică pozitivă în ultimele luni, a spus un purtător de cuvânt al Lufthansa, conform AeroTelegraph.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Paleta de servicii din Iulius Mall continuă să se diversifice, punând la dispoziție și mai multe facilități, de curând fiind inaugurată spălătoria de mașini Eco Wash.

Eco Wash, inaugurată în Iulius Mall

Articolul următor
Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a prezentat imagini de pe șantierul drumului expres de legătură pentru asigurarea conexiunii dintre Autostrada Transilvania (A3) Drumul Național 1, de la Tureni.

Dimex a adus 200 de muncitori pentru conectarea A3 la DN1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share