Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asocierile MIS Grup și Frasinul execută lucrări de 45 milioane € pentru Aquabis

Semnarea contractului de extindere a rețelelor în Lechința, Micești, Budești și Sânmihaiu | Foto: Aquabis

Cele două contracte vizează extinderi ale rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din județul Bistrița Năsăud.

Contractul pentru lotul 2 al extinderii rețelelor în comunele Lechința, Miceștii de Câmpie, Budești și Sânmihaiu de Câmpie a fost semnat de Aquabis cu asocierea Frasinul, Ambient Construct Solutions, Energomontaj.

Valoarea contractată este de 83 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Structura de finanțare constă în 79,90% acordată de către UE; 12,22%  asigurate de la bugetul de stat; 1,88% asigurate de la bugetul local; 6% asigurate din surse proprii. Perioada de implementare este de 24 luni.

Un alt contract prevede reabilitarea și extindere și acestor rețele în municipiul Bistrița, semnat cu asocierea MIS Grup, Aqua Serv și CRCI 3. Valoarea contractată este de 109 milioane de lei, fără TVA. Investițiile uremează să fie realizate după emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor.

Contractul pentru lotul 2 al extinderii rețelelor în comunele Lechința, Miceștii de Câmpie, Budești și Sânmihaiu de Câmpie a fost semnat de Aquabis cu asocierea Frasinul, Ambient Construct Solutions, Energomontaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean (CJ) a aprobat proiectul de hotărâre care vizează programele de lucrări de modernizare și reabilitare, respectiv de întreținere curentă și periodică a drumurilor județene aflate în administrare.

Clujul are la dispoziție 61 milioane € să își modernizeze drumurile

Articolul următor
Evenimentul final Excellent Living Environments (Exceliving) a fost o oportunitate de a încheia oficial implementarea proiectului.

Clusterul Mobilier Transilvan a finalizat proiectul Exceliving

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share