Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premieră europeană la Cluj: ultima generație de Porsche Panamera

Noul model a fost expus într-un colț al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca | Foto: Porsche Romania

Concernul german a prezentat, pentru prima oară în Europa, mai multe autoturisme, cu prilejul turneului de tenis Transylvania Open.

Evenimentul derulat de Porsche România a avut loc la două luni după premiera mondială de la Shanghai, conform Economica.net. Noua generație de Panamera este dotată cu ecosistem digital propriu care oferă modalități de interacțiune cu automobilul. Modelul E-Hybrid atinge 100 km/h în 3,2 secunde și dezvoltă o viteză maximă de 315 km/h.

Produsă la uzina din Leipzig, a treia generație de Porsche Panamera va ajunge la primii clienți din Europa în martie. Modelele Panamera și Taycan au fost testate pe un traseu care leagă Clujul de Rimetea – Piatra Secuiului. Mașinile au fost folosite, în timpul turneului, pentru primirea jucătoarelor la aeroport și transportul acestora în oraș.

Compania a decis să ilumineze poduri și clădiri din Cluj în mov, în cinstea noului Macan, prezentat în premieră mondială la început de an. A fost expusă și Porsche 911 Dakar, mașina care a străbătut 8.000 km, între Finlanda și  Senegal. Cel mai mic preț pentru aceste modele în România este pentru Porsche Taycan, 107.115 euro.

32 de jucătoare au concurat la meciurile de simplu și 16 echipe la dublu, la Transylvania Open, pentru 250 de puncte WTA și premii de 267.082 dolari. Trofeele au fost acontate de Karolina Pliskova (Cehia) – simplu, Caty Mcnally, Asia Muhammad (SUA) – dublu, Ana Bogdan (România) primind premiul pentru cea mai populară jucătoare în acest an.

Turneul de tenis de câmp a avut loc în Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, în perioada 3-11 februarie. Meciurile s-au jucat indoor, pe suprafață hard, cu două terenuri de tenis amenajate. Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
TeraSteel este un producător de materiale de construcții cu fabrici la Sărățel (România), Leskovac (Serbia), în curând la Călărași, investiție de 20 milioane €.

Cosmin Pătroiu: "Noua fabrică TeraSteel ne va consolida poziția în Estul Europei"

Articolul următor
În perioada 14-15 februarie, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) găzduiește, în calitate de coordonator, întâlnirea de deschidere a proiectului Eutopia-Health, finanțat prin programul Orizont Europa al Comisiei Europene (CE).

Divizia de sănătate a UBB participă la un proiect european de 5 milioane €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share