Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

33 de biblioteci din Sălaj primesc infrastructură IT

Obiectivele HUB, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, sunt renovarea, modernizarea și dotarea cu echipamente IT și tehnice a bibliotecilor din Dobrin, Gâlgău și Șamșud;

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a semnat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării contractul de finanțare pentru proiectul Habitate Utile în Bibliotecile din Județul Sălaj (HUB).

Obiectivele HUB, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, sunt renovarea, modernizarea și dotarea cu echipamente IT și tehnice a bibliotecilor din Dobrin, Gâlgău și Șamșud; dotarea cu echipamente IT a 30 de biblioteci din județ; dezvoltarea competențelor digitale pentru 2.520 de persoane (expuse riscului de sărăcie sau de excluziune socială, cu dizabilități sau cerințe speciale, vârstnici, romi, din comunități izolate).

Cele 30 de biblioteci din HUB sunt orășenești (Șimleu, Jibou, Cehu Silvaniei) și rurale (Băbeni, Bălan, Bănișor, Benesat, Bobota, Bocșa, Boghiș, Camăr, Chieșd, Cizer, Coșeiu, Crasna, Crișeni, Hida, Lozna, Marca, Meseșenii de Jos, Mirșid, Năpradea, Nușfalău, Poiana Blenchii, Someș-Odorhei, Surduc, Șărmășag, Șimișna, Vârșolț).

Valoarea totală a investiției în proiectul HUB este de 3,5 de milioane de lei, iar perioada de implementare, de 29 de luni. Proiectul este derulat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană I. S. Bădescu Sălaj și 32 de unități administrativ teritoriale din județ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gara din Băile Herculane, cea mai frumoasă și plină de istorie gară din România, va fi modernizată

Articolul următor
“Aici a fost locul unde au fost luate multe decizii importante de business ale AROBS și unde am experimentat atât umilință, cât și succes.

AROBS și-a părăsit sediul “de apartament”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share