Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS și-a părăsit sediul “de apartament”

“Aici a fost locul unde au fost luate multe decizii importante de business ale AROBS și unde am experimentat atât umilință, cât și succes.

Compania informatică din Cluj-Napoca a luat decizia de a renunța la primul său birou oficial din Piața T. Cipariu, unde a luat ființă acum 24 de ani.

“Aici a fost locul unde au fost luate multe decizii importante de business ale AROBS și unde am experimentat atât umilință, cât și succes. Aici am avut primul test de reziliență în 2002 în plina criză Dot.com, când clientul cel mai important a decis sa renunțe la colaborarea din zona de servicii software.

Ne-am trezit de la o zi la alta cu aproape jumătate din numărul de programatori rămași fără alocare. Atunci, în 2002, am decis sa investim în produse software.

A apărut, după câteva eșecuri (de succes, ar zice unii) produsul nostru Optimall by AROBS. Lansat în 2003, a trecut prin câteva revoluții tehnologice și care a reușit în 20 de ani sa aducă valoare celor peste 500 de clienți, firme de distribuție din România”, a anunțat fondatorul Voicu Oprean.

TrackGPS se mută pe Minerilor

“Tot aici a apărut și produsul nostru de management de flotă și tot aici a fost și sediul TrackGPS by AROBS arobs, soluția care monitorizează peste 100.000 de vehicule pentru peste 10.000 de clienți. Echipa TrackGPS se va muta într-un birou nou, pe str. Minerilor 63.

Deși este dificil să lăsăm în urmă un loc care a însemnat atât de mult pentru noi, suntem mândri de cât de departe am ajuns. În 2024, AROBS Group este prezent în 11 orașe din România și în 10 locații internaționale (SUA, Marea Britanie, Indonezia, Olanda, Belgia, Germania, Ungaria, Polonia, Republica Moldova și Canada).

Canada este cea mai recentă locație unde am lansat la un client important din America de Nord soluția de monitorizare a parcului auto.Nu ne vom opri aici și încă ne ghidăm după unul dintre motto-urile noastre mai vechi – tracking excellence”, a spus președintele AROBS.

Acțiunile AROBS Transilvania Software (AROBS) vor fi incluse în indicii FTSE Russell pentru Piețele Emergente, începând cu luna martie, în categoria FTSE Micro Cap, a precizat Bursa de Valori București.

Furnizorul global de indici FTSE Russell a anunțat rezultatele revizuirii sale trimestriale, care vor fi efective începând cu luna viitoare. Din martie, România va avea 14 companii incluse în indicii FTSE Russell dedicați piețelor emergente, în creștere cu una față de acum.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Obiectivele HUB, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, sunt renovarea, modernizarea și dotarea cu echipamente IT și tehnice a bibliotecilor din Dobrin, Gâlgău și Șamșud;

33 de biblioteci din Sălaj primesc infrastructură IT

Articolul următor
Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare susţine sectorul privat şi iniţiativa antreprenorială, fiind deținută de 72 de țări, UE și BEI.

Victoria Zinchuk, BERD: “Aducem cercetare de nivel mondial la Cluj”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share