Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SII Group a ajuns la Timișoara și se pregătește de Cluj

SII România a anunțat deschiderea celui de-al doilea său birou regional, în Timișoara, după succesul înregistrat cu cel din Iași.

Compania multinațională specializată în servicii și soluții IT se extinde în Banat și Transilvania.

SII România a anunțat deschiderea celui de-al doilea său birou regional, în Timișoara, după succesul înregistrat cu cel din Iași. Această extindere, parte a strategiei de dezvoltare teritorială, subliniază angajamentul său de a oferi servicii de înaltă calitate și soluții personalizate în întreaga țară.

În conformitate cu strategia de extindere teritorială și planul de creștere asumat, SII România a deschis, în ianuarie, biroul din Timișoara, unul dintre polii economici și culturali ai regiunii de vest a României. Acesta este situat în zona centrală, în proximitatea Iulius Mall.

Biroul pune la dispoziția echipelor SII România toate facilitățile și dotările tehnice de interes, servicii de suport, precum și posibilitatea de extindere în acord cu obiectivele de dezvoltare ale companiei pe termen scurt și mediu.

SII România a anunțat deschiderea celui de-al doilea său birou regional, în Timișoara, după succesul înregistrat cu cel din Iași.

„Deschiderea biroului în Timișoara reprezintă un pas important în strategia de creștere și extindere a companiei. Suntem mândri să ne consolidăm prezența în regiunea de vest a României, să fim mai aproape de clienții și echipele noastre, oferindu-le servicii IT și suport de înaltă calitate”, spun reprezentanții companiei.

În alegerea noii locații s-au luat în considerare atât proiectele în derulare, cât și potențialul comercial al regiunii, fondul de talente și feedback-ul angajaților locali. În plus, această mișcare strategică demonstrează planurile ambițioase de expansiune și dezvoltare pe piața românească, consolidând poziția companiei ca partener de încredere pentru clienții din întreaga țară.

Implementarea unei strategii de recrutare adaptate business-ului SII România, dar și specificului local, într-o nouă zonă de activitate, este esențială pentru a asigura continuarea dezvoltării companiei în regiunea Timișoara.

„Obiectivul nostru este să oferim soluții de calitate, flexibile, în proximitatea partenerilor noștri, pentru a răspunde dinamicii pieței și nevoilor specifice ale mediului de afaceri local. Ne bazăm în acest sens pe nivelul înalt de expertiză în domenii de activitate cheie în dezvoltarea regiunii de vest”, afirmă reprezentanții SII România.

Extinderea teritorială la nivel național reprezintă o etapă esențială pentru continuarea dezvoltării SII România și consolidarea centrului său de livrare distribuită ce deservește atât clienți naționali, cât și internaționali. Acesta se bazează pe echipe repartizate la nivel național, ceea ce permite accesul rapid la o gamă extinsă de tehnologii, competențe și resurse.

Pentru a-și întări prezența la nivel regional, SII România mizează și pe dezvoltarea unor parteneriate puternice cu instituțiile de învățământ și camerele de comerț din Timișoara. Deschiderea noului birou vine pe fondul succesului înregistrat de prima locație regională, deschisă în 2023, la Iași, unde activează o echipă de peste 50 de ingineri software.

Următoarea locație vizată pentru un nou birou este Cluj. SII România este membră a SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Cu sediul central în București, SII România furnizează servicii de dezvoltare software și IT outsourcing, având 650 de angajați cu expertiză în 40 de tehnologii.

Compania oferă servicii de dezvoltare software pentru o gamă largă de industrii, inclusiv IT, telecomunicații, banking și finanțe, asigurări, energie, industrie, agricultură și automotive. SII România este certificată Great Place to Work.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Jean Ionescu, Country Leader pentru România și Republica Moldova la Corteva, a prezentat cele mai importante soluții pentru agricultura sustenabilă, inovativă, la conferința internațională, în fața a peste 1.000 de experți, din 18 țări.

Corteva: inovația este fundamentul pentru creșterea semnificativă a productivității în agricultură

Articolul următor
Cu accent pe domeniile de interes la nivel european, energie și sustenabilitate, Linnify se angajează să ofere soluții inovatoare și personalizate pentru a răspunde nevoilor în schimbare rapidă ale pieței corporative.

Linnify face un pas în liga mare a business-ului din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share