Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Filiala Stada din România, premiată în Germania

Gina Dura, Business Unit Manager al RX Division, a ridicat premiul Agility acordat de Peter Goldschmidt, CEO al Stada Group.
Noua unitate de producție a grupului german de farmaceutice | Foto: Stada

Divizia RX Stada România, a primit un premiu la nivelul grupului german, în cadrul Global Townhall.

Gina Dura, Business Unit Manager al RX Division, a ridicat premiul Agility acordat de Peter Goldschmidt, CEO al Stada Group.

“Mulțumirile noastre se îndreaptă atât către colegii din departament, care s-au implicat cu agilitate în depășirea tuturor obiectivelor, creând un nou benchmark pentru produsele biosimilare din portofoliu, cât și către cei din departamentele suport care i-au susținut în obținerea acestei performanțe notabile.

Profesionalismul și seriozitatea lor au fost pe deplin în slujba specialiștilor din sănătate și a pacienților, demonstrând o dată în plus crezul nostru. Repertoriul nostru s-a îmbogățit, agilitatea cu care interpretăm partiturile a crescut. Deplin justificat rezultatul și decizia de a orchestra simfoniile în viitor cu mai multe piane și instrumente”, au menționat reprezentanții filialei.

Gina Dura, Business Unit Manager al RX Division, a ridicat premiul Agility acordat de Peter Goldschmidt, CEO al Stada Group.
Gina Dura, Business Unit Manager al RX Division, a ridicat premiul Agility | Foto: Stada

Producția începe în toamnă

Lucrările la noua unitate de producție de 50 de milioane de euro, din Parcul Industrial Arieș (PIA), se află în stadiul final, construcția propriu-zisă fiind aproape realizată. Unitatea de la Turda este construită conform fundamentelor de sustenabilitate, folosind tehnologie modernă de ultimă generație, cu facilități care presupun un consum redus de energie: panouri fotovoltaice, sistem termic solar.

Noua unitate de producție și ambalare va cuprinde inițial nouă linii tehnologice de ultimă generație pentru produse în doză solidă (capsule și tablete), dintre care primele trei linii au sosit deja. Fabrica va avea o capacitate anuală maximă de 160 de milioane de cutii de produs farmaceutic și va fi una dintre cele mai moderne facilități de producție din Europa.

Suprafața unității va fi de 30.000 mp și permite o extindere rapidă până la 12 linii de producție. Terenul disponibil, de 100.000 mp, poate găzdui dezvoltarea ulterioară a capacității de producție prin construirea de noi clădiri. Fabrica va fi gata în iunie, iar producția este programată să înceapă în octombrie.

Stada România este parte a grupului german, activând pe piața locală prin entitățile Stada M&D și Stada Hemofarm. Portofoliul cuprinde medicamente inovative, generice, produse de înaltă specializare, produse fără prescripție medicală. Stada Arzneimittel are sediul central în Bad Vilbel (Germania), având afaceri anuale de 3,8 miliarde €. Grupul este prezent în 120 de țări, cu 20 de fabrici și 13.000 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noul corp al bibliotecii va îngloba un parking pe două niveluri subterane | Foto: BCU, TB

Primul mall cultural al Clujului

Articolul următor
Acesta este Florian Ștefan, care a avut mai multe voturi decât principalul său contracandidat, Eugen Săvinescu

Universitatea de Artă și Design din Cluj și-a schimbat rectorul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share