Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Construcții Erbașu a predat către beneficiar Maternitatea Bega Timișoara

Noua clădire, concepută să ofere condiții optime pentru mame și nou-născuți, este prima unitate de acest gen construită în Timișoara în ultimii 50 de ani.

Maternitatea a fost construită prin fonduri europene în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră Interreg V-a ROHU, parteneri în proiect fiind Consiliul Județean Timiș, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Prius Brînzeu”, din Timișoara și Universitatea din Szeged – Ungaria. Valoarea investiției este de 11,74 de milioane de euro.

Structură

Cu o suprafață utilă de 5.400mp, pe 6 niveluri, 13 secții medicale și 126 de paturi, maternitatea cuprinde, printre altele, compartimente de fertilizare în vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică şi histeroscopică, obstetrică fiziologică şi de spitalizare de zi. Totodată, are prevăzute şi compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou-născuţi eutrofici, o secţie ATI, bloc operator, săli de naşteri şi camere de gardă.

„Acest nou proiect finalizat subliniază încă odată angajamentul și profesionalismul echipei noastre în a transforma planurile în realitate. Suntem mândri că putem oferi un spațiu în care siguranța, confortul și îngrijirea de cea mai înaltă calitate sunt priorități absolute. Mulțumim tuturor colegilor, partenerilor și colaboratorilor care au contribuit la succesul acestui minunat proiect, precum și beneficiarului acestei lucrări, Consiliului Județean Timiș, pentru încrederea acordată”, transmit reprezentanții Construcții Erbașu.

Alături de Construcții Erbașu, în cadrul acestui proiect unic, au fost: Tehnodomus, Sfera Con, Hospital Technical Solutions, Kral Medical Solutions și Tehnoplus Medical Service.

Credit foto: SCErbasu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se prelungește termenul de depunere a proiectelor prin Programul Tranziție Justă în județul Hunedoara

Articolul următor
Majoritatea acționarilor producătorului de materiale de construcții TeraPlast, din localitatea bistrițeană Șieu-Măgheruș, s-au pronunțat pozitiv în privința tranzacției de preluare.

Acționarii TeraPlast au aprobat achiziția Wolfgang Freiler

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share