Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florentin Tuș, reales în fruntea Camerei de Comerț Maramureș

Pe ordinea de zi a ședinței CCIM – constituită statutar – s-au aflat 14 puncte de natură organizatorică dar și de ordin strategic cameral. Cele mai importante au fost alegerea Colegiului de Conducere al CCIM și a președintelui.
Alegerile de la organizația camerală din Maramureș au avut loc cu o prezență de 70% | Foto: CCIM

La Baia Mare s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM).

Pe ordinea de zi a ședinței CCIM – constituită statutar – s-au aflat 14 puncte de natură organizatorică dar și de ordin strategic cameral. Cele mai importante au fost alegerea Colegiului de Conducere al CCIM și a președintelui. Cu o prezență numeroasă, de 70% din totalul membrilor organizației, Florentin Tuș a fost reales ca președinte al CCIM pentru mandatul 2024-2028.

Președintele CCIM a adresat mulțumiri membrilor prezenți pentru încrederea acordată serviciilor și organizației camerale, manifestându-și aprecierea pentru echipă și fidelitatea companiilor membre, pentru aportul pe care îl aduc la dezvoltarea economică a județului.

Structura Colegiului de Conducere al CCIM cuprinde 17 dintre cele mai reprezentative firme din județ din diferite sectoare. Companiile din CCIM însumează 9% din cifra de afaceri a Maramureșului.

Acestea provin din sectoarele industrie, construcții, financiar-bancar, procesarea rocilor naturale, transporturi rutiere, industrie metalurgică și constructoare de mașini, fabricarea aparatelor de control, producția de posturi de transformare, proiectare în infrastructură, construcții civile și industriale, servicii imobiliare, consultanță și evaluări, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte și echipamente electrice.

Începe MaraMedica

CCIM va organiza manifestarea științifică și expozițională, în intervalul 14-16 martie, la Biblioteca Județeană Petre Dulfu (BJPD), în parteneriat cu Colegiul Medicilor Maramureș (CMM). Componenta științifică este gestionată de CMM, iar cea expozițională, de CCIM. La expoziție s-au înscris companii din Maramureș, București, Brașov, Olt.

Acestea vor promova dispozitive medicale, aparatură medicală, consumabile,  instrumente medicale, servicii medicale oferite de clinici, oferte bancare. Manifestarea ştiințifică va include sesiuni de curs, prezentări de lucrări originale, conferinţe în domenii medicale variate, de actualitate şi interes pentru lumea medicală.

Ea are menirea de a reuni, pentru un dialog constructiv, practicieni, cercetători, cadre didactice, producători din sistemul de sănătate. Sesiunile de comunicări sunt dedicate domeniilor chirurgie plastică, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, pediatrie, medicină fizică și reabilitare, hematologie, chirurgie, oncologie, neonatologie, imagistică medicală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Valserv Parchet va inaugura două showroom-uri noi în Sibiu și Timișoara, după o investiție de peste 500.000 €, implementând un concept unic în România

Articolul următor

Şase firme au depus oferte pentru proiectarea şi execuţia noului stadion „Michael Klein”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share