Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Boris Becker vine pentru premiera documentarului “Nasty”

Fostul tenismen german Boris Becker va sosi în România pentru a participa la premiera de gală a documentarului despre Ilie Năstase.

Becker apare în „Nasty”, unde vorbește la superlativ despre sportivul român. În 16 aprilie, el va fi prezent la evenimentul de la Sala Palatului, alături de Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Nadia Comăneci. Fost număr 1 în clasamentul ATP și considerat unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai tuturor timpurilor, Becker a câștigat 64 de titluri de-a lungul carierei, dintre care 6 de Grand Slam.

A fost cel mai tânăr jucător din istorie care a câștigat trofeul de la Wimbledon (la 17 ani) și are în palmares inclusiv un aur olimpic. Năstase a jucat unul dintre ultimele meciuri din carieră cu Becker, la Monte Carlo Masters în 1985. Pentru a juca, românul a primit atunci un wild-card de la Prințul de Monaco.

În perioada 1984-1993, managerul lui Becker a fost Ion Țiriac. Cei doi foști campioni au și astăzi o relație foarte strânsă. În “Nasty”, care îmbină imagini de arhivă și interviuri cu personalități marcante din lumea sportivă, mai apar Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Phil Knight (fondatorul Nike).

Documentarul spune povestea carierei lui Năstase și a influenței pe care a avut-o asupra tenisului. Filmul va putea fi urmărit în cinematografe începând cu 16 aprilie. Ilie Năstase și echipa filmului vor pleca într-un turneu de promovare prin țară, care include opriri la Timișoara, Constanța, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Galați sau Brăila.

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu și distribuit de Transilvania Film Cluj. Producători sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films). Coproducător este Hanka Kastelicova (vicepreședinte HBO EMEA). “Nasty” este produs de Libra Films și HDR Evolution în coproducție cu HBO și Televiziunea Română.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Horia Enciu UPRUC_ Fagaras

UPRUC-CTR: Afaceri de 60,8 milioane de lei, în creștere cu 5%, datorită proiectelor externe și diviziei de vase sub presiune

Articolul următor
Artiști români și internaționali au animat atmosfera la Massif la scenele amplasate de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere, iar fanii s-au bucurat de sporturi de iarnă, aventură, distracție dar și de o diversitate de genuri muzicale.

43.000 de participanți la Massif Poiana Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share