Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Moldovan ridică o fabrică de burgeri de 17 milioane € la Apahida

Compania Moldovan Carmangerie, parte a unui grup de firme controlat de familia clujeană, va investi 16,8 milioane € într-o nouă unitate de producţie în satul Sânnicoară – comuna Apahida.
Cosmin Moldovan virează dinspre mezeluri fiert-afumate către produse semipreparate | Foto: Moldovan Carmangerie

Compania Moldovan Carmangerie, parte a unui grup de firme controlat de familia clujeană, va investi 16,8 milioane € într-o nouă unitate de producţie în satul Sânnicoară – comuna Apahida.

„Este o investiţie într-o nouă infrastructură de producţie integrată cu un depozit logistic complet automat. Nu vom mai dezvolta partea de mezeluri fiert-afumate pentru că obiceiurile se schimbă. Această unitate de producţie este gândită cu totul diferit.

Vom face mai mult semipreparate precum burgeri, rulade, feliate, marinate şi multe produse ready meal, ready to cook. Vor fi produse mai sofisticate pentru viitorii consumatori mai sofisticaţi“, a spus directorul general Cosmin Moldovan, potrivit ZF.

Societatea clujeană a depus un proiect pentru fonduri de 7 milioane de euro pe intervenția DR-22, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, investiţii în condiţionarea, depozitarea şi procesarea produselor agricole şi pomicole, primind un punctaj favorabil. Moldovan Carmangerie a avut, în 2023, afaceri de 107 milioane lei.

Cosmin Moldovan: “Vom dezvolta mai mult partea de gastronomie cu mâncare prepregătită pentru generațiile care nu vor să gătească”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Facultatea de Geografie, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Centrul de Cooperări Internaționale, derulează un parteneriat pentru implementarea PMCV.

Centru cultural la sat, deschis pe fonduri norvegiene la Cluj

Articolul următor

Promenada Împărătesei Sissi din Băile Herculane va fi reamenajată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share