Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Promenada Împărătesei Sissi din Băile Herculane va fi reamenajată

Asociația Locus a câștigat un proiect în valoare de 50.000 de euro pentru revitalizarea malurilor râului Cerna ca arteră verde și culturală a Băilor Herculane.

Proiectul Asociației Locus se află printre cele 20 de proiecte câștigătoare Raiffeisen Comunități, o inițiativă Raiffeisen Bank România cu sprijinul Asociației pentru Relații Comunitare. Cu această sumă se va finaliza amenajarea promenadei Împărătesei Sissi prin intermediul a două ateliere  meșteșugărești și al unui proiect de amenajare peisajeră a spațiului verde. Totodată, vor fi amenajate cădițele cu apă termală. Inițiativa vine în continuarea proiectului demarat de HerculaneProject în 2019, sprijinit de comunitatea locală, sectorul public și privat, impactul fiind vizibil și cuantificabil.

În cadrul proiectului vor fi organizate trei campanii de ecologizare a râului alături de organizațiile de tineri și de turism din Herculane.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania Moldovan Carmangerie, parte a unui grup de firme controlat de familia clujeană, va investi 16,8 milioane € într-o nouă unitate de producţie în satul Sânnicoară – comuna Apahida.

Grupul Moldovan ridică o fabrică de burgeri de 17 milioane € la Apahida

Articolul următor
Viitorul manager al Pensiunii Silvania va trebui să soluționeze eficient solicitările clienților, să optimizeze permanent serviciile pentru respectarea standardelor de calitate, să monitorizeze cheltuielile și aprovizioneze unitatea cu produse alimentare, nealimentare și de întreținere, conform anunțului de recrutare. 

Pensiunea Silvania intră în “hora” turistică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share