Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AIESEC Cluj va organiza Youth Speak Forum

Youth Speak Forum

Acesta este un eveniment de o zi care se bazează pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de Națiunile Unite.

A treia ediție a manifestării inițiate de AIESEC Cluj-Napoca pentru tineri va avea ca temă “Youth at Work: Mental Health & Wellbeing”. La evenimentul din 25 aprilie se va discuta despre promovarea creșterii economice, a ocupării depline și productive a forței de muncă și asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării tuturor în mediile de lucru.

“La Youth Speak Forum vă puteți cunoaște posibili angajați din rândul Generației Z și care se pot plia pe domeniul vostru de activitate. Tinerii care s-au înscris vin din domenii diverse, începând de la resurse umane până la robotică.

Ei sunt deschiși către companii care înțeleg și vor să satisfacă nevoile lor. În cadrul Youth Speak Forum organizăm un concurs de proiecte care se numește Youth Speak Project. Cel câștigător va fi implementat în viitor ca proiect local.

Partenerii AIESEC vor putea să și jurizeze acest Youth Speak Project. Participanții vor putea interacționa cu companiile prin ateliere și spații facilitate de partenerii AIESEC. La finalul zilei companiile pot să își facă o imagine de ansamblu despre tinerii din Generația Z.

În timpul evenimentului, partenerii noștri au acces la CV-urile participanților, în cadrul spațiului de networking, unde puteți interacționa direct cu tinerii care vin la Youth Speak Forum sau la sfârșitul acestuia, CV-urile fiind incluse în oferta noastră”, au spus reprezentanții AIESEC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean (CJ) Cluj a reușit să operaționalizeze un nou tip de document în aplicația digitală Ghișeul Unic: avizul operatorului de salubritate Supercom.

Avizul operatorului de salubritate trece în Ghișeul Unic la Cluj

Articolul următor

Asocierea Asfamixt (lider) – OPR Asfalt va lărgi la 4 benzi DN 19 către Biharia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share