Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Far Foundation va reabilita un drum din Secuime

Lucrări executate pe DJ 137, între Odorheiu și Cristuru Secuiesc | Foto: Far Foundation

Șoseaua supusă lucrărilor de Far Foundation Rodna (FFR) se întinde între localitățile Odorheiu și Cristuru Secuiesc, din județul Harghita.

“Am dat startul lucrărilor pentru Drumul Județean DJ137, Odorheiu Secuiesc – Cristuru Secuiesc, de 21 km. Am finalizat în timp record relocarea stației de betoane aferentă organizări de șantier, birouri și platforme de depozitare. În teren a fost realizată semnalizarea provizorie pe întregul traseul de drum.

Se lucrează la demontarea parapetelor și relocarea utilităților; realizarea a cinci poduri provizorii pentru devierea traficului; realizarea consolidărilor cu piloți forați și ziduri de sprijin pe cele trei sectoare de drum – montarea celor 100 de podețe prefabricate; realizarea casetelor pentru lărgirea carosabilului”, conform FFR.

De asemenea, constructorul din Rodna finalizează modernizarea mai multor străzi din orașul Sărmașu (județul Mureș). Proiectul vizează îmbunătățirea calității vieții populației din localitate, incluziv în zona casei de cultură.

FFR a participat, ca lider de asociere, alături de Rostdorstroy Iași, la licitația pentru Centura Reghin, contracandidații săi fiind Dimex-2000 Company, Automagistral-Pivden, Strabag, Geiger Transilvania și Frasinul, procedură contestată de patru dintre participanți.

Compania a înregistrat, anul trecut, afaceri de 103 milioane lei și un profit net de 7,9 milioane, dublu față de cel din 2022, având 155 de angajați. FFR îl avea ca asociat unic pe Valentin Fărcaș, potrivit Listă Firme.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am luat parte la întâlnirile dintre reprezentanții orașelor Dublin, Vari-Voula-Vouliagmeni și Cluj-Napoca, în cadrul proiectului Blueprint for Net-Zero Apartment-block Neighbourhoods (BNZAN). 

Consorțiu european pentru un Mănăștur nepoluat

Articolul următor
Clădirea cinematografului din Șimleu Silvaniei a fost preluată de administrația locală de la Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor (RADEF).

2,3 milioane de euro din banii Europei pentru ruina Cinemascop Măgura

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share