Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Demers umanitar: 3,5% din impozitul pe venit către Spitalul Oncologic Medex!

Reprezentanții Spitalului Oncologic Medex, proiect dezvoltat la limita teritorială dintre comuna Sângeorgiu de Mureș și municipiul Târgu Mureș, în apropiere de Complexul de Agrement și Sport Weekend, au publicat, recent, un set de fotografii în care se anunță că obiectivul este „aproape de final”.

Proiectul este dezvoltat de Fundația pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș, ONG care și-a propus „să aplice principiile unei medicine moderne, complexe și integrate, care vizează toate componentele ființei umane aflate în suferință: minte, corp și spirit”, potrivit informațiilor furnizate pe pagina web www.spitaluloncologic.ro.

„Spitalul va funcționa ca o instituție umanitară”

Conform sursei citate, Spitalul Oncologic Medex va integra serviciile medicale preventive şi curative cu cele psihologice și spirituale, fără a face nicio discriminare de religie, naţionalitate sau statut social.

„Aproape un milion de români suferă în prezent de diverse forme de cancer şi cei mai mulți dintre noi am avut parte de experienţa traumatizantă de a avea în familie un membru care suferă de această boală. Spitalul va funcționa ca o instituție umanitară, într-o formă economică sustenabilă, fără să urmărească obținerea vreunui profit material. Va exista totuși o formă de beneficiu, dar de ordin moral, sufletesc şi duhovnicesc, pentru toți cei care vor fi parte a acestui proiect. Valoarea totală a investiției se va ridica la suma de 30 milioane euro, iar la final Spitalul Oncologic Târgu Mureș va avea o suprafață totală desfășurată de peste 10.600 de metri pătrați. Modul în care se va derula proiectul asigură transparența totală pentru orice susținător precum și garanția implementării obiectivelor acestuia și a funcționării ulterioare”, se menționează pe pagina web www.spitaluloncologic.ro.

Investiție în sănătatea comunității

O altă sursă de finanțare a proiectului este reprezentată de donații și contribuții, precum și de posibilitatea legală de redirecționare a unui procent de 3,5% din impozitul reținut pentru veniturile realizate în anul 2023.

În acest sens, reprezentanții Spitalului Oncologic Medex au transmis miercuri, 10 aprilie, următorul mesaj:

„Suntem din nou în perioada în care putem să contribuim în mod activ la crearea sau dezvoltarea anumitor proiecte cu care ne identificăm sau despre care credem că vor aduce o schimbare în bine a societății din care facem parte, prin redirecționarea unui procent de 3,5% din impozitul reținut pentru veniturile din anul 2023.

Vă invităm să analizați varianta redirecționării acestor sume către Fundația pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș, care va contribui la dotarea și funcționarea unui centru oncologic, ca o investiție în sănătatea comunității noastre, cu scopul de a da o nouă  șansă  la viață celor atât de greu încercați. Sumele colectate astfel vor fi utilizate pentru finisarea, dotarea și deschiderea activității Spitalului Oncologic Medex. Vezi fotografiile din galeria de imagini, accesând linkul următor:

https://spitaluloncologic.ro/vezi-imagini-noi-cu-spitalul-oncologic-medex-aproape-de-final/

Totul pentru viață!

Spitalul Oncologic Medex din Târgu Mureș își va deschide porțile în curând! E un edificiu atât de necesar în evantaiul actual de servicii pentru sănătate, un centru avangardist dedicat diagnosticării și tratamentului eficient a cancerului. Motto-ul nostru este „Totul pentru viață!” și vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l respecta!

Metoda de a redirecționa procentul menționat este foarte simplă!

Puteți completa formularul atașat cu datele dumneavoastră personale (pct I.), ulterior îl semnați (Semnatură contribuabil) și îl trimiteți scanat la adresa de email office@spitaluloncologic.ro.

Același document poate fi completat accesând link-ul de mai jos, completând datele personale în spațiile indicate, semnând în caseta corespunzătoare și apăsând butonul TRIMITE.

https://formular230.ro/fundatia-pentru-spitalul-oncologic-targu-mures

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, va rugăm să vă adresați domnului Reinhard Suciu, Marketing Manager în cadrul Fundației pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș, la adresa de e-mail office@spitaluloncologic.ro sau la numărul de telefon 0748-011.122.”

 

Alex TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Acum finalizăm prorcedura de achiziție a unui teren tocmai pentru implementarea unui proiect pe fonduri europene – construirea unui parc de specializare inteligentă (parc industrial) în orașul nostru.

Șimleul vrea parc de specializare inteligentă

Articolul următor

Dumexim va proiecta și executa lucrările la Parcul Industrial din Aleșd

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share