Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fostul președinte ANRE, unul dintre noii administratori ai Electrica

Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, Niculae Havrileţ a fost numit în funcţia de administrator al Electrica, informează compania, prin intermediul unui comunicat de presă.

“Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Electrica SA, legal și statutar întrunită în data de 7 februarie 2019, a ales trei noi membri în Consiliul de Administrație, pentru ocuparea posturilor vacante de administratori. Noii membri ai Consiliului de Administrație al Electrica sunt: Radu Mircea Florescu, Dragoș Andrei și Niculae Havrileț. Din Consiliul Electrica SA, compus din șapte membri, mai fac parte: Valentin Radu, Gicu Iorga, Ramona Ungur și Bogdan Iliescu”, se arată într-un comunicat al Electrica.

Potrivit aceleiaşi surse, “durata mandatului administratorilor aleși va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent pozițiilor vacante, respectiv până la 27 aprilie 2022.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

FOTO-VIDEO: Constructorii centralei noi de la Iernut au promis recuperarea lunilor de întârziere

Articolul următor

C&W Echinox: Tranzacțiile cu terenuri în București ating un nou record. Dezvoltatorii ridică miza pe proiecte cu destinație mixt

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share