Arad Bihor POZITIV TB Sanatate Satu Mare Slider Ultimele stiri

Video – conferință Shanghai – Oradea – Satu Mare – Arad pe tema Covid – 19

Chinezii îi învață pe români din propria experiență cum să lupte pentru combaterea pandemiei de Covid – 19. Camera de Comerț și Industrie România – RP Chineză Sucursala Bihor a intermediat o video – conferință între Shanghai – Oradea – Satu Mare și Arad. Evenimentul a avut loc joi, 16 aprilie, de la ora 11:00, ora României. La organizarea video – conferinței și-au adus contribuția coordonatorul spitalelor din Județul Bihor – dr. Gheorghe Carp, Oficiul Afacerilor Externe, reprezentant domnul Liu Guangyong, director adjunct la Birou pentru Afaceri Externe din Shanghai și Comisia Municipală de Sănătate din Shanghai, Ministerul Sănătăţii din România, reprezentant prin Ministrul Secretar de Stat, Andrei Baciu, și ambasada RP Chineză în România, reprezentată de doamna ambasadoare Jiang Yu, care au reușit să invite doi experți cu experiență clinică din Shanghai să susțină video-conferința.

La video – conferință au participat experți din cadrul Spitalului Clinic Municipal Dr.Gavril Curteanu”: dr. Mirela Indrieş – Şef Secţie Boli Infecţioase I, dr. Alexandra Birta – medic rezident Secţia Boli Infecţioase II, dr. Iulian Zaporojan – medic primar Secţie Boli Infecţioase I şi dr. Alexandra Plugar – medic specialist ATI. Reprezentanții chinezi au împărtășit schema terapeutică și experiențe de tratament. Compania Huawei a oferit asistență tehnică pentru această video – conferinţă.

Totodata, Sucursala Bihor a Camerei de Comerţ și Industrie România – China a oferit sprijinul în vederea participării la această video – conferință și Spitalului Judeţean Satu-Mare și Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Spitalul Judeţean Satu-Mare a fost reprezentat de dr. Bogdan Arpăsteuan – medic specialist ATI, iar Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost reprezentat de dr. Dana Olar – medic primar pneumolog, Şef Secţie Pneuomologie II.

Facem asta pentru comunităţile locale, facem asta pentru toţi românii. Pentru noi este un semn de speranţă că mai multe societăţi și instituţii am reuşit să cooperăm în momente de criză pentru binele comunităţii şi abia aşteptăm să continuăm acest proiect. Cooperarea și solidaritatea sunt cel mai important lucru acum, ca să trecem cu bine criza medicală şi să păstrăm societatea și economia într-o formă cât mai bună, astfel încât oamenii să fie cât mai puţin afectaţi. Sperăm că tot mai mulți colegi, parteneri și prieteni să înțeleagă nevoia imperativă de resurse materiale și financiare în cadrul spitalelor care, în aceste momente, sunt cele mai importante instituții în lupta împotriva pandemiei COVID-19”, a precizat Alex – Șerban Orjan, președintele Camerei de Comerț și Industrie România – RP Chineză Filiala Bihor.

Related posts

Japonezii de la Roki, cu clienți precum General Motors, Nissan şi Mazda, deschid o fabrică la Arad

Stefana Muresan

Patru spitale din Alba vor fi modernizate cu fonduri europene

redactia

TOP ANGAJATORI 2019: Ce companii românești au apreciat angajații și care sunt surprizele clasamentului

Ligia Voro

Traseele turistice din zona Cheile Turzii au fost modificate

Nora Dumitrescu

B | Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

Trei produse montane certificate, în portofoliul Mirdatod

Stefana Muresan

Băile Tușnad, cu 1.600 de locuitori, atrage peste un milion de turiști anual

redactia

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: “Comisia Agri din PE vine în sprijinul fermierilor cu măsuri concrete!”

Ligia Voro

Rezultatele Antibiotice SA în 2019: venituri mai mari cu 7% și creștere cu peste 65% a vânzărilor de produse finite

Papuc Irina

Verlinne: Haine naturale, harmless, încântătoare și produse la noi în România – povestea brandului care promovează moda curată și sustenabilă

Papuc Irina

Karpaten Meat din Sibiu, 10 mil. euro din afaceri cu bovine

Stefana Muresan

Facilitate nouă pentru curierii Glovo: parteneriat cu PayPoint

Papuc Irina

Banca Transilvania, desemnată să cumpere Bancpost

Stefana Muresan

AZOMUREȘ repornește producția

Ligia Voro

Primul centru privat de transplant renal din România

Stefana Muresan

Cemacon, profit operațional în creștere cu 65% în S1

Stefana Muresan

Mobila pictată în Transilvania a ajuns în toată lumea: transformă o casă banală într-un muzeu

Stefana Muresan

Piața de Real Estate din România dă semne de maturizare. Ce înseamnă asta pentru retail, industrial & logistics, office & residential

Papuc Irina

Cea mai mare conferință de branding a regiunii

Stefana Muresan

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

Ionut Oprea

Cetatea Oradea va găzdui spectacolele teatrelor și concertele Filarmonicii

Traian Dan

Astra Trans Carpatic introduce trenurile de la danezi şi pe ruta Bucureşti – Braşov

redactia

Aeroportul Sibiu, pe poziția 3 în Europa, într-un raport ACI EUROPE

redactia

Premiile Astra Film Festival 2018. I Am Another You, mare câștigător

redactia

Leave a Comment