Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor în județul Sibiu: creștere de 1,7 milioane de lei a cifrei de afaceri în 2019

Topul firmelor cu activitate în fabricarea de produse lactate și brânzeturi din județul Sibiu este condus de Carpalat SRL, deținător al mărcii „Mândra”. În total, în județ sunt înregistrate 15 companii cu acest domeniu de activitate, dintre care aproape jumătate sunt firme noi.

Dintre cele 15 companii doar primele șase au raportat cifră de afacere pentru anul 2019. În total, patru dintre ele au avut o creștere a cifrei de afaceri cu 1,7 milioane de lei, iar două dintre ele au avut cu peste 688.000 de lei mai puțin decât în anul precedent.

Clasamentul firmelor cu obiectul de activitate „Fabricarea produselor lactate si a branzeturilor” (cod CAEN 1051) este condus de firma Carpalat SRL, care a avut o cifră de afacere de 12.918.617 în anul 2019, cu 773.493 lei mai mult decât în 2018. Compania a avut în schimb un profit net ușor mai mic decât în anul precedent, de aproape 1 milion de lei. Aceasta este deținătoare a mărcilor mandra PLIN DE BUNATATE, NU PE JUMATATE, MANDRA, MANDRA, D’OR MANDRA și CARPALAT MANDRA și livrează produsele sale în municipiul Sibiu, Șelimbar, Cartierul Arhitecților, Cisnădie, Cisnădioara, Șura Mare și Șura Mică.

Cu o cifră de afaceri de 5,6 milioane de lei, Nicolas Brânzeturi SRL este următoarea companie care se află în top, urcând o poziție față de anul precedent, datorită creșterii afacerii cu peste 860.000 lei. Compania activează din anul 2011 în localitatea Daia din apropierea mun. Sibiu. După 2 ani de pierderi, compania a raportat un profit net de aproape 300.000 lei în anul 2019.

ASI NATURE SRL a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri cu 675.000 lei mai puțin decât în anul precedent, cu un total de peste 5,2 milioane de lei. Compania a fost înființată în anul 1999 și deține mărcile VURPAR, DORU-MI-I DE CAND MA STIU DE CE-I BUN DE LA SIBIU, TICHINDEAL, BUNATATI DE TICHINDEAL, BUNATATI DE TICHINDEAL.

Celelalte companii care au raportat cifră de afacere pentru anul 2019 sunt Lactocarma Daia SRL (2.168.128 lei), Valirom SRL (412.397 lei) și Lacto Com Sadu SRL (142.733 lei).

Din 2019 și 2020 în acest domeniu mai activează firmele BRANZETURI HOGHILAG IMPEX SRL (loclaitatea Hoghilag), FRANCOMARA SRL (Șura Mare), FERMA CAPRE LIBERE SRL (Șeica Mare), AGRO ATELIER BACIU SRL (Benești), MIORITA ECO COOPERATIVA AGRICOLA (Vurpăr), ATELIER LACTATE BANCIU SRL (Tilișca) și SIBLACT FRATILA SRL (Șeica Mare).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Societățile de distribuție a energiei electrice din Ardeal vor fuziona

Articolul următor

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share