Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Mare va avea 200 de platforme de colectare selectivă

200 de platforme moderne de colectare selectivă a deșeurilor vor fi amplasate pe raza municipiului Baia Mare. Acestea vor fi subterane, dotate cu camere video, sigilate, cu cititoare de cartele, carduri pentru fiecare familie.

Platformele vor fi montate și amenajate în perioada 1 iunie – 31 octombrie. “Astfel vom elimina dezastrul vizual și olfactiv de la actualele platforme, oferind cetățenilor posibilitatea de a se debarasa ușor și eficient de deșeuri, asigurând și colectarea selectivă, prietenoasă cu mediul”, conform municipalității băimărene.

“Dorim să aducem la standarde maxime salubrizarea, să oferim cetățenilor toată infrastructura necesară pentru depunerea deșeurilor stradale și menajere. Pe lângă platformele îngropate, montăm noi coșuri pentru deșeurile stradale, pe același principiu de a avea cu toții posibilitatea de a menține curățenia mai ușor și mai eficient, asigurând și vizual frumusețea și ordinea orașului”.

Din 5 mai va începe implementarea unui alt sistem de colectare a deșeurilor, de la coșurile stradale. Cele care acum pe stâlpi vor fi înlocuite, după modelul celor din Viena, cu coșuri montate independent, sisteme de siguranță și scrumiere, de dimensiuni duble decât cele actuale și cu un design unic în România. Acum există 2.000 de coșuri, dar vor fi 3.000 montate pe raza orașului. În paralel, se vor monta bănci noi, mai rezistente, confortabile și plăcute vizual.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

British Airways mizează pe turismul de weekend la Cluj

Articolul următor

Plasament privat al Agroserv, intermediat de BT Capital Partners

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share