Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iluminat inteligent la Sebiș – Arad

Săptămâna viitoare va începe montarea celor 664 de lămpi cu tehnologie LED în orașul Sebiș, potrivit primarului Cristian Feieș. Lămpile au fost achiziționate prin finanțare prin Agenția Fondului de Mediu în valoare de 240.000 euro.

Acest lucru face parte dintr-un demers al administratiei mai aplu, care vizează realizarea unui sistem de iluminat public performant, economic și inteligent, după modelul din Zurich – Elveția”, a explicat primarul orașului Sebiș.

Acest aspect se traduce prin costuri reduse la energia electrică, un iluminat plăcut și de calitate și costuri de întreținere reduse datorită faptului că tehnologia LED este mai fiabilă decât lămpile pe bază de sodiu.

Pentru anul 2022, Sebișul va avea un de 49.334.860 lei cu o creștere față de anul 2021 de 10,94%, respectiv 5.400.820 lei (1.100.000 EURO). Această creștere se reflectă în principal din activitatea susținută a Primăriei Orașului Sebiș și a Consiliului local Sebiș pentru atragerea fondurilor europene.

Ponderea investițiilor în cadrul bugetului orașului Sebiș este de 60,23 %, cu o creștere semnificativă față de anii precedenți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima ediție din acest an a Târgului Gusturilor şi Produselor din Valea Ierului

Articolul următor

CFR Infrastructură oferă sprijin refugiaților care ajung în Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Lacul Ursu – comoara județului Mureș

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat recent finanțarea unui proiect denumit Lacul Ursu – comoara județului Mureș. Evenimentul va…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share