Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traust și-a deschis secție de sudură și vopsitorie

Compania clujeană de construcții Traust a raportat finalizarea propriului atelier de sudură și vopsitorie care să scurteze timpul de execuție.

Compania clujeană de construcții Traust a raportat finalizarea secției de sudură și vopsitorie care să scurteze timpul de execuție.

Strategia Traust urmărește, prin secția de sudură, creșterea calității și limitarea timpului de execuție, dar și pentru a avea condiții mai bune de lucru. În atelier angajații lucrează pentru a realiza mai multe confecții metalice necesare în șantier. O altă componentă o reprezintă realizarea de instalații electrice pentru spații civile și industriale, cu echipe dedicate de electricieni.

Au edificat sediul NTT de la Sibiu

Societatea de construcții amenajează și recompartimentează acum un spațiu de birouri în municipiul Blaj (județul Alba). În județul vecin, Traust a edificat noul sediu al filialei din Sibiu a companiei informatice NTT DATA Romania. Anul trecut Traust s-a instalat în sediul său modernizat de la Cluj, acesta fiind conceput de către designerii de la Morphoza.

Compania de construcții s-a lansat pe piață sub denumirea de Total Invest, fiind profilată pe lucrări de proiectare, structuri, amenajări interioare, instalații, iar ulterior a introdus serviciul de mentenanță de clădiri. Societatea a participat la 1.200 de șantiere, iar din 2019 activează sub brandul Traust. Societatea îl are ca asociat unic pe Sabin George Funar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
85% din lucrările la tronsonul din județul Cluj ale Drumului Apusenilor au fost realizate, ca și majoritatea acceselor la proprietăți

Drumul Apusenilor, aproape finalizat la Cluj

Articolul următor
Liberty se extinde cu șase clădiri: două blocuri, trei imobile de birouri, o grădiniță

Piața office a Clujului a încetinit anul trecut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share