Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumul turistic Târgu-Lăpuș – Cernești, modernizat până în iulie

Una dintre cele mai importante șosele din punct de vedere turistic a Maramureșului, DN 18B, are ca termen de finalizare luna iulie.

Una dintre cele mai importante șosele din punct de vedere turistic a Maramureșului, DN 18B, cu pornire de la Târgu-Lăpuș, are ca termen de finalizare luna iulie.

Conducerea Consiliului Județean (CJ) a avut o întâlnire cu Eugen Cecan, director al Direcției Regionale de Drumuri Naționale Cluj. A participat și Felician Cerneștean, director adjunct întreținere drumuri al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Aceștia au discutat despre proiectul de reabilitare totală a DN 18B, Târgu-Lăpuș – Cernești. “Pe acest tronson vor fi demarate lucrările începând cu 2 mai. Termenul de finalizare este iulie.

În această vară vom avea finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a DN 18B, important pentru maramureșeni și pentru cei care ne vizitează județul. Am făcut toate demersurile necesare pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede”, explică liderul CJ, Ionel Bogdan.

Businessmenii locali vor infrastructură rutieră

Anul trecut, oamenii de afaceri din județ au solicitat Guvernului României investiții în marea infrastructură, în special cea rutieră.  “Sunt investiții care nu au fost niciodată pe masa executivului județului și care nu au fost promovate cu succes pe masa guvernului. Suntem în lucru cu proiectul pentru Centura Baia Mare, Centura Sighetului, Drumul Expres Baia Mare – Satu Mare. Sunt investiții esențiale pentru dezvoltarea județului și pentru creșterea nivelului de trai pentru locuitorii județului nostru”, menționa Bogdan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Numărul autorizațiilor de construite eliberate pentru clădiri rezidențiale în județ era de 221 în februarie, față de 115 în aceeași lună a anului trecut.

Efervescență în construcții la Cluj. S-au dublat autorizațiile de construire

Articolul următor
Municipalitatea a avut o întâlnire cu dirigintele de șantier și constructorul pentru a stabili ultimele detalii în construirea bazinului didactic de înot.

Bazinul de înot din Zalău va costa 1,7 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share