Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TenarisSilcotub a declanșat Școala de Vară

Proiectul Școala de Vară este finanțat de Tenaris și implementat în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi până în 15 iulie.

Prima sesiune a Școlii de Vară inițiate de compania metalurgică TenarisSilcotub a început.

Proiectul Școala de Vară este finanțat de TenarisSilcotub și implementat în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi până la 15 iulie. 112 elevi de școală primară vor descoperi prin experimente concrete lucruri despre lumea care ne înconjoară. Structura programului este împărțită în trei faze de învățare.

În prima etapă din Școala de Vară, absolvenții claselor 0-1 vor realiza experimente pentru a înțelege cele 5 simțuri. În a doua fază, absolvenții claselor 2-3 vor afla despre misterul curentului electric.

În a treia etapă, absolvenții claselor a 4-a vor descoperi de unde și cum se produce energia. Grupele Școlii de Vară sunt coordonate de o echipă de 15 lideri din învățământul primar, cu experiență în învățarea prin experimentare și STEM.

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în industriile energiei, mecanică și auto. În România, grupul Tenaris are unități de producție la Zalău, Călărași, Câmpina, cu 1.700 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Prima sesiune a Școlii de Vară a început astăzi! Între 4-15 iulie, 112 elevi de școală primară vor descoperi prin experimente concrete lucruri despre lumea care ne înconjoară. 🌍 Structura programului este împărțită în 3 faze de învățare: Faza 1 👉 absolvenții claselor 0-1 vor realiza experimente pentru a înțelege cele 5 simțuri; Faza 2 👉 absolvenții claselor 2-3 vor afla mai multe despre misterul curentului electric; Faza 3 👉 absolvenții claselor a 4-a vor descoperi de unde și cum se produce energia. Grupele sunt coordonate de către o echipă de 15 leaderi din învățământul primar, cu experiență în învătarea prin experimentare și STEM. Așteptăm cu #STEMtuziasm să-i cunoaștem pe cei mici, să învățăm și să ne distrăm împreună! 👩🎓👨🎓 Proiectul este finanțat de #TenarisSilcotub și implementat în parteneriat cu Fundatia Noi Orizonturi.

Air Connect pune ochii pe șase aeroporturi din Banat și Transilvania

Articolul următor
Proiectul cuprinde lucrări de reamenajare pentru străzile Kogălniceanu și din zonă: Universității, E. de Martonne, axa nord-sud

Strada Kogălniceanu devine grădină urbană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share