Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VIDEO: Recolte de calitate, cu Summit Agro

La ediția din 2022 a Zilei Grâului de la Seuca a spus „prezent” și Summit Agro România, companie care are o prezență de 25 de ani pe piața românească. În mini-interviul următor, Liliana Ionescu, director comercial Summit Agro România, reconfirmă misiunea pe care societatea cu rădăcini nipone o are, respectiv de a fi alături de fermierii români cu soluții de calitate și integrate.

Ce înseamnă pentru compania Summit Agro România prezența la Ziua Grâului de la Seuca organizată de Dafcochim Agro?
Liliana Ionescu, director comercial Summit Agro România: Summit Agro România și compania Dafcochim au un parteneriat excelent de mulți ani. Le mulțumim foarte mult pentru acest parteneriat și pentru susținerea și vânzarea produselor din portofoliul Summit Agro.

Care este contribuția Summit Agro la aceste loturi experimentale din 2022
Liliana Ionescu: Contribuția noastră este destul de mare. Punem la dispoziție un portofoliu de produse destul de larg pentru tehnologia de cultivare a grâului. Voi intra în detalii și voi enumera câteva produse începând cu insecticidele, de la Mospilan 20 SG pe bază de acetamiprid și două insecticide din clasa piretroizilor, Deca 2,5 EC și Wizard. În zona de fungicide propunem produsul japonez Cyflamid 5 EW cu substanța activă ciflufenamid, pe care noi îl numim regele câștigător în combaterea făinărilor, mai ales la grâu. De asemenea, Cyflamid 5 EW este omologat pentru controlul făinarii și la viță de vie și măr. Alte fungicide din portofoliul Summit Agro România sunt Galileo și Legado, care ajută fermierii în protecția culturilor de grâu. Din portofoliul de erbicide, recomandăm produsul Lancelot Super, produs foarte cunoscut și utilizat de către fermieri, mai ales în regiunea aceasta. Summit Agro deține o gamă largă de biostimulatori produși de către Futureco BioScience, care face parte din Sumitomo Corporation. Este vorba de Kaishi, pe bază de aminoacizi, și produsul Shigeki care conține alge marine, precum și macro și microelemente. Recomandăm cu mare încredere și fertilizanții foliari Sulfomax Fluid, Fertigofol Ultra, Elite și BrasiPro, care aduc un plus de valoare în obținerea de recolte de calitate.

Ați amintit de o noutate, biostimulatorii. Aveți și alte noutăți în portofoliul Summit Agro?
Liliana Ionescu: Alte noutăți deocamdată nu, dar anul viitor o să venim cu foarte multe produse care să îi ajute pe fermieri să obțină recolte cât mai bune și de calitate.

Ce mesaj aveți pentru fermieri pentru acest an și chiar și pentru anii următori?
Liliana Ionescu: Recomandăm, ca întotdeauna, să folosească produse de calitate în combaterea bolilor, dăunătorilor și a buruienilor, tocmai pentru a obține recolte de calitate. Le dorim mult succes.

 

De 25 de ani în România

„Summit Agro România a luat ființă în anul 1997 și aparține grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la rândul său aparține Sumitomo Corporation din Japonia. Sumitomo Corporation s-a înființat în 1919 bazându-se pe îndelungata experiență Sumitomo ale cărei baze au fost puse în urmă cu patru secole, prima companie fiind creată încă din 1630; și se numără printre cele mai mari corporații din Japonia. Activează în domenii diverse precum: finanțe, asigurări, comerț, produse chimice și electronice, servicii pentru îmbunătățirea stilului de viață, extracție și prelucrarea metalelor, transporturi și sisteme de construcții, mediu și infrastructură, media, bunuri și resurse minerale, energie. Este prezentă în 65 de țări și regiuni cu 134 de locații și un număr de peste 75.000 de angajați. Summit Agro România, ce împlinește 25 de ani de prezență pe piață, are ca obiect principal de activitate comerțul cu produse pentru protecția plantelor, fertilizanți, biostimulatori și produse pentru combatere biologică, reprezintă în România un număr de peste 40 de producători de produse agrochimice și este centru regional de vânzări pentru opt țări: Republica Moldova, Croația, Serbia, Slovenia, Albania, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru, cu sucursala în Bulgaria.” (http://www.sumi-agro.ro)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Restricții de caniculă pentru camioane în șase județe din Banat și Transilvania

Articolul următor

Nova Power ridică două noi centrale pe gaz

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share